Nate (36) dwong zijn vrouw tot open huwelijk, zit nu met een groot probleem

Nate (36) dwong zijn vrouw tot open huwelijk, zit nu met een groot probleem

De 36-jarige Nate uit het Verenigd Koninkrijk zit met een gigantisch probleem. De Brit dwong zijn vrouw tot het hebben van een open huwelijk, maar is nu de enige die met andere partners het bed deelt: ”Zij wil er helemaal geen moeite in stoppen.”

Heilige vuur

Tegen Mirror vertelt Nate dat het ‘heilige’ vuur in de relatie met zijn vrouw was verdwenen. Daarop opperde hij om dan het huwelijk maar open te gooien. Zijn vrouw wilde dat niet. Zij wilde proberen om de spanning terug te brengen. Nate dacht er anders over.

”In het begin van onze relatie konden we, zoals in zoveel prille beginnetjes, de handen niet van elkaar afhouden. Maar na de geboorte van onze twee kinderen, was er niets meer tussen de lakens.”

”Na het een tijdje te hebben aangegeken, heb ik mijn vrouw overtuigd ons huwelijk open te gooien voor andere parters. Ik kon niet wachten.”

Tevergeefse moeite

”Maar zij wilde dat niet. Ze zei dat ze trouw aan mij wil(de) zijn en wil het bed niet met andere mannen delen. Ik heb heel vaak met haar gepraat. Heb haar zelfs aangemoedigd een affaire te vinden door wie ze helemaal uit elkaar getrokken kon worden.”

”Al mijn moeite is tevergeefs. Ze besteed er helemaal geen aandacht aan en blijft herhalen dat ze er alles aan wil doen om onze relatie tussen de lakens te herstellen.”

”Met zo’n vrouw kan ik weinig. Daarom heb ik besloten om zelf maar affaires te hebben achter haar rug om. Ik zal mezelf toch moeten plezieren!?”

”Ik geniet er echt van. Eigenlijk vind ik het ook best spannend als zij op stap gaat en dan in een of ander huis met een man belandt. Ze mag me ook zelfs over vertellen, ik wil het graag weten. Maar nu weigert ze er moeite in te steken. Zo is het niet leuk.”

Spijt van huwelijk?

Nate kijkt inmiddels ook anders tegen het huwelijk aan. ”Dat is zo traditioneel. Je tekent een papiertje om de rest van je leven bij elkaar te blijven. Het slaat nergens op.”

”Nu heb ik meer interesse in andere vrouwen, maar ik wil mijn eigen vrouw daar ook bij betrekken. Naast het gebrek aan liefde in bed, hebben we het verder wel goed.”

”We delen alle kosten en proberen de beste ouders te zijn voor onze kinderen. Als zij nou gewoon meewerkt, hoef ik ook geen schuldgevoel te hebben.”

Scroll naar boven