Al Pacino (83) en zijn vriendin (29) delen absurd nieuws

Al Pacino (83) en zijn vriendin (29) delen absurd nieuws

Al Pacino, die inmiddels de 83 lentes al heeft aangetikt, heeft bekendgemaakt dat hij vlak voordat hij de pijp uitgaat, nog even snel een kind op de wereld gaat zetten. Althans, hij niet maar zijn vriendin van 29.

Pas een jaar samen

Als alles meezit, bevalt Noor Alfallah volgende maand van hun kind. Ze is momenteel al acht maanden zwanger, zo meldt TMZ.

Al Pacino en Noor zijn pas sinds vorig jaar samen. Ze hebben dus flink hun best gedaan om het nog eventjes te laten lukken en Noor verzekert met het kindje natuurlijk haar financiele toekomst. Toegegeven, dat heeft ze ontzettend slim aangepakt.

Over Noord gesproken, dat is met recht een star-chaser. Voordat ze de bejaarde Al Pacino om haar poezelige vingertje kon winden, deelde ze tot 2018 de lakens met Mick Jagger van inmiddels 79 jaar. Toen dat uit ging, had ze tussendoor nog een miljardair van 61.

Kids

Al Pacino heeft dus al drie kinderen. Met Beverly D’Angelo kreeg hij er twee, terwijl Jan Tarrant de moeder is van zijn derde kind.

De Godfather-acteur is niet de enige die nog besluit om vader te worden op hoge leeftijd. Collega Robert De Niro (79) werd onlangs papa van een zevende kind. Tiffany Chen beviel vorige maand van een dochtertje.

Scroll naar boven