Man zet zijn vriendin uit huis nadat ze zijn hond laat inslapen

Een vrouw heeft op Reddit haar verhaal gedeeld over dat ze de hond van haar vriend heeft laten inslapen zonder zijn weten. Toen hij erachter kwam werd ze zonder pardon het huis uitgezet.

Geen kwaliteit van leven

De vrouw besloot haar verhaal te delen op Reddit, waarbij ze vertelde dat ze veel van de hond hield, maar dat hij te veel leed en geen kwaliteit van leven had. De vrouw merkte op dat de hond leed, dus besloot ze een hartverscheurende beslissing te nemen zonder dat hij ervan wist.

De 16-jarige hond had genoeg meegemaakt en, volgens de vrouw, negeerde haar vriend het probleem. Ze vertelde: “ik hield van deze hond, laat me dat absoluut duidelijk maken. Hij was een geschenk aan de wereld en ik hield onvoorwaardelijk van hem.”

“De hond was 16 jaar oud en had talloze medische problemen – gedraaide voorpoten waardoor hij niet kon opstaan, opspringen, bewegen, gewoon helemaal niet in staat zijn om te lopen, onder andere. Deze hond was constant in doodsangst. Elke keer dat de hond probeerde op te staan, schreeuwde hij van de pijn. De dierenartsen konden niets doen.”

Advies van de artsen

De dierenartsen vertelden hen dat de beste manier van handelen zou zijn om de hond te laten inslapen. Dus verzamelde ze de familie, op één persoon na, zodat ze afscheid konden nemen. Ze ging verder: “Ik heb er een week over nagedacht en besloot dat ik het moest doen.

“Deze hond was constant aan het lijden. De kwaliteit van leven was er gewoon niet. Mijn vriend ging vrijdag met een aantal vrienden weg, dus ik besloot hem te bellen om het te vertellen. Ik was het zat om te zien hoe mijn vriend de pijn van deze hond duidelijk afwees.”

Uit huis gezet

Nadat ze haar vriend had verteld dat de dierenartsen eraan kwamen, haastte hij zich terug naar het huis, maar kwam te laat. Zijn vriendin sloot het bericht af: “Ik wou dat mijn vriend er was om afscheid te nemen van zijn beste vriend, maar hij zou me er niet mee hebben laten doorgaan.”

Toen hij geen afscheid meer had kunnen nemen, pakte hij direct al haar spullen in. De anonieme vrouw zegt hierover: “Ik woon sinds een paar dagen bij mijn vader.” Sindsdien heeft ze gemixte reacties gekregen, waar de ene persoon vindt dat ze de humane keuze heeft gemaakt, vindt de ander dat het niet haar keuze was.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven