Het lijkt me verschrikkelijk als je vrouw vreemd is gegaan met je broer. Ik weet persoonlijk niet hoe ik zou reageren als zoiets mij zou overkomen. Waarschijnlijk zou ik erg boos zijn en uit emotie heftig reageren.

Maar de man in onderstaand filmpje bleef heel cool en geduldig toen hij erachter kwam dat zijn vrouw was vreemdgegaan met zijn bloedeigen broer. Hij besloot namelijk nog even te wachten tot zijn vrouw jarig was om haar vervolgens een geweldige verassing te geven…

Wraak

Toen ze eenmaal jarig was besloot hij haar een cadeautje te geven, een koekje van eigen deeg.

Vervolgens besloot hij deze beelden te uploaden en deze met de hele wereld te delen. Wij noemen dit karma.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!