Man koopt pop die op zijn vrouw lijkt: ”Die heeft tenminste altijd zin”

Man koopt pop die op zijn vrouw lijkt: ''Die heb ik niet zomaar''

De 28-jarige Callum is een vreemde vogel. Hij is getrouwd met de 23-jarige Char Grey, maar is verdrietig dat zij niet zo vaak zin heeft om helemaal los te gaan tussen de lakens. Om die reden heeft hij besloten om een pop aan te schaffen die op zijn vrouw lijkt.

Callum heeft naar eigen zeggen een heel hoog libido en wil de hele dag van bil. Zijn vriendin heeft echter niet altijd zin en dus is er een probleem.

Parenclub

Tegen Ladbible vertel Callum dat hij eerst had voorgesteld om met zijn vrouw naar een parenclub te gaan, waar ze het dan met iedereen mochten doen. Char wilde dit echter niet en was bang dat ze jaloers zou worden als ze haar man met andere vrouwen bezig zou zien.

Man koopt pop die op zijn vrouw lijkt: ''Die heb ik niet zomaar''

Maar goed, er moest toch een oplossing komen want Callum wil drie keer per dag en zeven dagen per week. Om die reden heeft het koppel besloten een pop te laten maken die ze Dee hebben genoemd. Wanneer Char het niet kan opbrengen haar benen voor haar man te spreiden, duikt hij op Dee.

Iedereen is tevreden

Het verhaal wordt nog iets vreemder, want de pop speelt inmiddels een belangrijke rol in de slaapkamer. Zo geniet Char er inmiddels ook van en hebben ze triootjes. Of dat niet vreemd is? ”Ons leven tussen de lakens is enorm verbeterd sinds Dee in ons leven is.

Sterker nog, Callum en Char hebben hun banen opgezegd en zijn nu actief op het populaire forum ‘AlleenFans’: ”Dat levert veel meer geld op dan een baan. We hebben al 2.000 abonnees en verdienen ongeveer 70.000 pond per maand. Dat is toch hartstikke lekker!?”

@anothercornstar #fyp #babychar17 ♬ original sound – Mr.Linguini

”Dee is zoveel meer dan een pop. We zien haar inmiddels als een familielid en voelen ons alsof we een driehoeksrelatie met elkaar hebben. Ik kan het iedereen aanraden”, aldus Char. ”We laten haar overigens nooit alleen thuis. Als we uit eten gaan mag Dee ook mee.”

Scroll naar boven