Zwaar auto-ongeluk in Friesland: vier mensen omgekomen

Zwaar auto-ongeluk in Friesland: vier mensen omgekomen

In Friesland heeft gisteravond een enorme tragedie plaatsgevonden. Bij een eenzijdig auto-ongeluk in het plaatsje Jirnsum (gemeente Leeuwarden) hebben vier mensen het leven gelaten. 

De auto raakte om nog onduidelijke reden van de weg en belandde in het water. In eerste instantie werd gesproken van vier mensen die er ernstig aan toe waren, maar nu is duidelijk geworden dat niemand de klap helaas heeft overleefd. Dat is tien minuten geleden bekendgemaakt door de politie.

De betrokkenen zijn vier mannen van respectievelijk 41, 39, 39 en 35 jaar. Allen zijn afkomstig uit de gemeente Súdwest-Fryslân.

Onderzoek

Momenteel loopt er een onderzoek naar de toedracht. Specialisten van Forensisch Opsporing Verkeerd hebben zowel gister als vannacht onderzoek verricht. Ook vinden er gesprekken plaats met mogelijke getuigen en omwonenden. Specifiek wordt er uitgekeken naar eventuele fietsers.

Ook wordt automobilisten gevraagd eventueel dashcambeelden af te staan. Heb jij iets gezien of weet je meer over wat er gebeurd is, dan kun je contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Doe je dat liever anoniem, dan kan dat op telefoonnummer 0800-0700.

We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Scroll naar boven