Man is tatoeage zat en gebruikt schuurmachine om hem weg te halen

Man is tatoeage zat en gebruikt schuurmachine om hem weg te halen

Het grootste gedeelte van de mensen heeft tegenwoordig wel een gers tattootje. Sommigen hebben er veel meer.

Tatoeage

Als je tattoos hebt kan het voorkomen dat je na een paar jaar spijt krijgt. Een goed voorbeeld hier van zijn natuurlijk mensen die uit blinde liefde de naam van een partner laten zetten.

Dan is het al eventjes uit, en loop je nog steeds met de naam van een ex die allang weer met iemand anders in bed ligt. Nee, ons niet gezien.

Opties

Wanneer je spijt hebt van zo’n lichaamsversiering met inkt, heb je drie opties. Je laat hem staan en doet net alsof het er niet staat. Je kunt er ook wat over heen laten zetten.

Optie nummer drie is een laserbehandeling. Maar die is vaak ontzettend prijzig. De man in onderstaand filmpje heeft tabak van zijn tattoo.

In plaats van een van bovenstaande drie opties, besluit hij gewoon de schuurmachine er bij te nemen. Veel makkelijker. En ook een stuk goedkoper.

Pijnlijk? Ja dat natuurlijk wel. En de huid geneest ook niet zo goed meer nadat je uitgeschuurd bent. Maar viraal gaan op het internet? Dat is sommige mensen ook veel waard.

Onderstaand de beelden. Wij raden iedereen dit overigens af. Niet dat mensen vermoedelijk naar ons luisteren, maar dan is dat in ieder geval duidelijk.

Scroll naar boven