Koppel totaal in shock als ze willen inchecken bij hun hotel in Santorini

https://trendnieuws.nl/koppel-totaal-in-shock-als-ze-willen-inchecken-bij-hun-hotel-in-santorini/

Wat een leuke vakantie had moeten worden voor de 24-jarige Phoebe Cruz en haar vriend Lewis, is helaas anders verlopen. Toen we twee wilden inchecken bij hun hotel Nefeli Homes, kregen ze een mededeling waar ze stijl van achterover sloegen.

‘Je bent al ingecheckt’

De twee waren voor een heerlijke vakantie afgezakt naar het Griekse Santorini, een toeristisch oord waar ook Nederlanders in de zomer massaal naar toe trekken.

Toen ze bij de balie aan kwamen en wilden inchecken, kregen ze van het personeel te horen dat er al was ingecheckt onder hun naam.

Het Britse koppel had op voorhand bijna 500 euro betaald voor hun reservering en raakte behoorlijk in paniek. ”We waren bang dat we naar een ander hotel zouden moeten.

Eenmaal terug in Engeland hebben de twee een video gemaakt en die op TikTok gepost. Op het moment van schrijven heeft de video meer dan 2.2 miljoen weergaven behaald.

‘Wat de f*ck?’

Phoebe beweert: ”Toen ik wilde inchecken keek het personeel ontzettend verbaasd. Ze zeiden dat ze geen boekingen meer verwachtten en dat het hotel al vol was.”

”Ik vroeg wat de f*ck hier aan de hand was en de man achter de balie zei dat Phoebe Cruz eerder vandaag had ingecheckt. Hij vroeg mijn paspoort en zei: ”Dit kan niet.”

”Hij toonde me vervolgens de documenten van degene die had ingecheckt en iemand had mijn naam ingevuld op werkelijk alle formulieren.”

@pheebs16xox WHO ARE U #santorinigreece #santorini #greekislandhopping ♬ use this sound if ur gei – sym

”We stonden perplex en eisten opheldering. De medewerker heeft daarna meermaals op de kamerdeur geklopt waar de andere ‘Phoebe Cruz’ zat, maar niemand deed open.” Phoebe en Lewis waren stomverbaasd, naar eigen zeggen hadden ze niemand verteld waar ze zouden verblijven.

Andere kamer

In de tussentijd heeft het personeel alsnog een kamer gevonden voor Phoebe en Lewis. ”Die was nog beter dan wat we geboekt hadden. We kregen de ‘premium suite’.

”Het was een schitterende kamer met een jacuzzi van waaruit we over de zee konden kijken. Het personeel heeft veel voor ons gedaan en wilde dat we ons prettig zouden voelen. Ze hebben ons elke ochtend een groot dienblad met ontbijt gebracht en waren heel erg vriendelijk.”

Scroll naar boven