Jack liet een nieuw gebit maken in Turkije, is nu zwaar verminkt

Jack liet een nieuw gebit maken in Turkije, is nu totaal verminkt

Het is algemeen bekend dat veel landgenoten naar Turkije gaan om hun tanden te laten doen. Ze willen er niet zoveel geld aan uitgeven, maar willen wel een optimaal resultaat. Net zoals in Nederland, zijn er ook in Turkije tandartsen die hun vaak niet zo goed verstaan

Budget-behandeling

Toch gaan er jaarlijks heel veel mensen richting het islamitische land. Je moet dan maar hopen dat je bij een tandarts komt die kaas gegeten heeft van de materie.

Soms gaat het goed, maar veel vaker gaat het mis. Neem nu Jack James uit Engeland. De jongen vond zijn tanden lelijk en ging voor een budget-behandeling naar Turkije.

Dat heeft hij geweten. Zijn facings gingen compleet mis. Na 7.500 euro te hebben gespendeerd, ziet hij er naar eigen zeggen uit als een haai uit een horrorfilm.”

Alles naar de kl*te

In het begin was Jack erg content met zijn nieuwe tanden. Maar binnen twee maanden kreeg hij last van stinkende adem en begon zijn tandvlees te bloeden.

Hij maakte een afspraak bij een fatsoenlijke tandarts in Engeland en daar kreeg hij de schrik van zijn leven. Zijn gebit was in zulke slechte conditie, dat hij 20.000 euro moet betalen om het te laten repareren.

Dat kan Jack niet betalen. Hij boekte daarom een ticket naar Turkije om verhaal te gaan halen bij de kliniek waar het dus al mis ging.

Maar de Turken ontkennen schuld. Volgens hen hebben zij niets verkeerd gedaan. Ze willen het best maken, als Jack hen er dik voor betaalt. Nogmaals 4.500 euro alsjeblieft.

Weer kapot

Jack moet iets en besluit dat dan maar te doen. Ontzettend dom natuurlijk. Wie laat zich nu wederom behandelen door een kliniek die het eerder helemaal heeft verne*kt?

De 22-jarige jongen is aan het begin van deze maand weer teruggegaan. Al zijn tanden zijn getrokken en hij loopt nu rond met tijdelijke tanden.

Tandenpoetsen

Maar ook nu is het weer mis. Een dag nadat hij terug kwam in Engeland, brak er alweer een tand af. Dat gebeurde tijdens het tandenpoetsen.

”Ik ben er helemaal klaar mee. Ik denk eraan om al mijn tanden eruit te trekken. Ik neem wel een kunstgebit, dan. Jack wil mensen waarschuwen.

”Laat nooit je tanden doen in Turkije. Die mensen snappen er helemaal niets van en zijn een gevaar voor je gezondheid. Dat heb ik nu zelf ervaren.”

Scroll naar boven