Kevin (55) was even in het hiernamaals – beschrijft in detail wat hij zag

Kevin (55) was enkele minuten in het hiernamaals en vertelt wat hij daar zag

Kevin Hill (55) uit Engeland zou na een operatie die complicaties met zich meebracht een paar minuten dood zijn geweest, waarna dokters hem weer tot leven wekten. Een jaar na dit moment is hij weer thuis. Hij vertelt over wat hij zag in het hiernamaals.

Vreedzaam

Een ziekte die Hill opliep na een hartklepoperatie werd de Brit bijna fataal. Na meer dan twee liter bloed te zijn verloren, stopte zijn hart enkele minuten met kloppen. Dokters slaagden er echter in hem tot leven te wekken, waarbij hij de ‘mirakelman’ werd genoemd.

Tegen de South West News Service vertelt Hill dat hij geen wit licht zag toen hij technisch dood was. ”Het was vreedzaam. Ik keek niet neer op mijn lichaam, maar was er los van. Het was alsof ik in een geestenrijk was. Ik was me bewust van wat er gebeurde, maar ik voelde zoveel vrede.”

Clinically Dead Man Sees The Afterlife; Shown The Truth About Our Dimension (NDE)

Het hele internet staat vol met bijzondere verhalen die vertellen over hun eigen ervaringen. De bovenstaande video is daar een goed voorbeeld van. Het is bijzonder om te lezen hoe een persoon 180 graden kan draaien na het ervaren van een levensveranderende gebeurtenis.

Proriteiten

Volgens Hill keek hij vanaf de zijlijn toe hoe het ziekenhuispersoneel hem probeerde te redden. Hij keek als het ware op zichzelf neer in het ziekenhuisbed: ”Ik had niet het idee dat ik onderweg was naar de hemel.”

Na meer dan een jaar in het ziekenhuis te hebben gelegen, is Hill inmiddels volledig hersteld en is hij weer thuis. Hij is niet meer dezelfde persoon. ”De situatie heeft me mijn prioriteiten doen bijstellen. Ik ben veel veerkrachtiger geworden”, aldus Hill.

Atheist Dies & Finds There Is Life After Death (Near-Death Experience)

Heeft dit verhaal jou ook zo geïnteresseerd? Dan willen we je graag vragen om een reactie achter te laten op onze Facebookpagina. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons. Op deze manier kunnen wij nog veel meer mooie en bijzondere verhalen voor jou schrijven.

Scroll naar boven