Stiefzoon (21) van Marina (37) bezwangerd haar voor de tweede keer

Marina (37) is voor de tweede keer zwanger van haar stiefzoon (21)

De 37-jarige Marina Balmasheva heeft een opmerkelijk verhaal te vertellen. Ze had jarenlang een affaire met haar stiefzoon, die ze opvoedde sinds hij zeven jaar was. Inmiddels zijn Marina en Vladimir ‘Vova’ Shavrin (21) getrouwd en is de vrouw voor de tweede keer zwanger.

Affaire

Marina is een aparte vrouw. De Russische afslank-influencer voedde Vova op sinds hij zeven jaar oud was. Na verloop van tijd ontwikkelde ze gevoelens voor de jongen en dat bleek andersom ook het geval. Toen Vova’s vader naar zijn werk ging, deed hij het met zijn schoonmoeder.

Die affaire duurde maar liefst zes jaar lang, totdat Marina in verwachting raakte van Vladimir. De twee besloten het aan de vader te vertellen, die niet wist wat hij moest zeggen.

Vijf kinderen

Om het nog ingewikkelder te maken: Marina had zelf al vijf kinderen, die niet van Vova’s vader Alexy zijn. Toch had de man de kinderen ‘geadopteerd’ en zorgde hij financieel voor zijn gezin. Dat stopte op het moment dat zijn vriendin hem vertelde zwanger te zijn van zijn zoon.

Geen schaamte

Vader Alexy laat aan The Sun weten dat zijn ex-vriendin en zijn zoon het ook deden als hij gewoon thuis was. ”Ze heeft mijn zoon weten te verleiden. Hij had nog nooit een vriendin gehad voor haar. Ik zou haar vreemdgaan vergeven hebben, als het niet om mijn zoon ging.”

”Soms rende ze naar de slaapkamer van Vova, als ik lag te slapen. Dan hadden ze seks en kwam ze daarna weer naast me in bed liggen alsof er niets aan de hand was.” Marina en Vova zijn inmiddels getrouwd en wonen samen. De twee kregen een dochtertje Olga en verwelkomen binnenkort dus hun tweede kindje.

Scroll naar boven