Jutta Leerdam opgeschrikt door heftige video: relatie ten einde?

Jutta Leerdam krijgt heftige video te zien: nu al het einde van de relatie?

Enkele dagen geleden maakten ijskoningin Jutta Leerdam en YouTuber/boker Jake Paul bekend dat zij verkering met elkaar hebben

Voor Jutta is de switch van de brave Koen Verweij naar de Amerikaanse badboy Jake wellicht even aanpassen. Jake staat erom bekend veel vriendinnetjes gehad te hebben en heeft meer dan 20 miljoen volgers op sociale media. Dat is wel even wat anders dan wat een meisje uit Zuid-Holland gewend is.

Veel mensen vragen zich dan ook af waar Jutta aan begonnen is. Op een dag zal ze de Verenigde Staten weer verlaten en een langeafstandsrelatie met de populaire YouTuber is verre van ideaal. Momenteel verblijft Jutta echter in Miami, maar Yvonne Coldeweijer heeft een onthulling gedaan.

Jutta Leerdam opgeschrikt door heftige video: relatie ten einde?
Foto: Instagram Jutta Leerdam

Ex van Jake

En wanneer Yvonne iets meldt, dan gaan we daar goed voor zitten. Het heeft namelijk betrekking op Jake’s ex Julia Rose. De eveneens erg knappe dame is ”onwijs geschrokken” van het nieuws dat Jake nu ”ineens” een nieuwe vriendin heeft. En dat is niet zomaar.

Jake zou Julia, met wie hij al jaren een koppeltje vormde, namelijk hebben verteld dat hij eventjes ”ruimte” nodig had. Om vervolgens een relatie met Jutta Leerdam aan te knopen.

Julia meldt op Instagram dat ze de hele nacht niet heeft kunnen slapen en daarom een gedicht heeft geschreven die over de situatie gaat. Naar verluidt is Jutta erg geschrokken van de beelden en de vraag is dan ook of en hoe lang deze relatie stand gaat houden.

Jake heeft overigens nog steeds innige foto’s met Julia op zijn Instagramprofiel staan. Julia heeft alle foto’s met Jake gister verwijderd. Een goed begin is het in ieder geval niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Rose (@juliaroseforpresident)

Scroll naar boven