Jimmy (27) deed een trio, maar is nu laaiend op zijn vriendin

In sommige relaties komt het voor dat een man, vrouw of allebei behoefte hebben aan een extra persoon tussen de lakens. Dat kan uitstekend werken, maar het kan ook zorgen voor frictie of zelfs het eind van je relatie. In onze inbox het verhaal van Jimmy.

“Laat ik beginnen met vertellen dat mijn vriendin en ik al bij elkaar zijn sinds de middelbare school. We zijn jeugdliefdes van elkaar en hebben het pad gevolgd dat zo’n beetje iedereen volgt.”

Huisje, boompje, beestje

“Het standaard huisje, boompje, beestje verhaal. We zijn gaan samenwonen en 3 jaar geleden is onze zoon geboren. Maar zoals bij veel stelletjes gebeurde er na de geboorte nog maar weinig in bed. Ik vond dat niet leuk en had er veel moeite mee.”

“Ik heb vanalles geprobeerd om weer leven in de brouwerij te krijgen. Ik kocht speeltjes en we hebben geëxperimenteerd met bepaalde dingen, zonder in detail te treden haha.”

“Helaas had het niet de gewenste uitkomst. Daarom heb ik voorgesteld om een trio te doen. Mijn vriendin heeft wel eens met haar vriendinnen gezoend, dus ik dacht dat een extra vrouw haar wel plezier zou geven. Dat wilde ze echter niet.”

Andere man

“Een andere man erbij zag ik niet echt zitten. Ik ben hetero en ik wil natuurlijk niet toe gaan zitten kijken hoe mijn vriendin uit elkaar getrokken wordt door iemand anders. Toch is dat wel gebeurd.”

“Ik ben uiteindelijk akkoord gegaan met een andere man op voorwaarde dat het een wildvreemde zou zijn. Niet dat ik diegene ergens tegenkom, zeg maar. We hebben toen gewoon op internet gezocht naar websites met contactadvertenties en vonden een man die zich bij ons wilde voegen.”

“Toen de bel ging was het ontzettend raar. Ik wist niet goed wat ik ervan moest denken, maar alledrie wisten we wat er zou gaan gebeuren. Om de sfeer wat meer ontspannen te maken, dronken we wat. Daarna zijn we naar boven gaan en kon het ‘feest’ beginnen.

Jimmy (27) deed een trio, maar krijgt is nu laaiend op zijn vriendin

Geen aandacht

“Een feest werd het helaas niet. Mijn vriendin was alleen maar met die andere man bezig en ik kwam er nauwelijks tussen. Ik voelde me een derde wiel aan de wagen terwijl hij dat had moeten zijn. Ik heb er totaal niet van genoten.”

“Mijn vriendin wel, die vond het hartstikke geslaagd. Toen ik zei dat ze mij geen aandacht had gegeven, antwoordde ze dat ze helemaal opging in het moment en er niet over had nagedacht. Ik vind het enorm respectloos. Zo ga je niet met je partner om.”

“Het is nu drie maanden geleden en ik kan het beeld van haar met een ander niet uit mijn hoofd krijgen. Mijn vriendin wil het nog een keer doen en heeft zelfs een parenclub voorgesteld. Ik ben bang dat onze relatie nu compleet is verpest.”

Scroll naar boven