Madonna (64) maakt zeer heftig nieuws bekend

Madonna (64) maakt zeer heftig nieuws bekend

Het gaat niet goed met wereldster Madonna. Toen de diva haar comeback maakte op de Grammy Awards, had niemand het over haar optreden. Mensen raakten niet uitgesproken over haar verbouwde gezicht en iedereen wilde weten wat er met haar gebeurd was.

De negatieve commentaren zijn Madonna niet in de koude kleren gaan zitten. Sterker nog, ze is zo diep geraakt dat ze wil proberen om haar gezicht weer te ‘herstellen’. Een bron laat weten aan Daily Mail dat Madonna ‘ontzettend geraakt’ is door de kritiek van haar fans.

Behandelingen

”Madonna ziet en hoort wat mensen over haar zeggen. Vlak voordat ze weer op tour gaat, wil ze voor haar fans weer meer op zichzelf lijken. Daarop plant ze nu allerlei cosmetische ingrepen, zodat ze een meer natuurlijke uitstraling krijgt”, aldus de bron.

Karikatuur van zichzelf

Het zijn niet alleen fans en andere mensen die Madonna bedelven met kritiek. Ook cosmetische experts vinden dat de ster ”een karikatuur van zichzelf” begin te worden. ”Ze lijkt zichzelf dat niet te realiseren”, zo vertelt een insider. ”Ze wil er nu uitzien zoals de Madonna uit 2000 en refereert naar zichzelf in de derde persoon.”

”Ze is zich ervan bewust dat haar gezicht een van de meest bekende ter wereld is, maar ze wil er niet als een tekenfilm-versie uitzien.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Statement

Zoals iedereen weet is Madonna ook erg actief op sociale media. Ze heeft nu op Instagram een statement gemaakt, waarin ze schrijft:

”In plaats van te focussen op wat ik zei in mijn speech, kiezen veel mensen ervoor om alleen over close-up foto’s te praten. De wereld waarin we leven weigert vrouwen van ouder dan 45 jaar te eren en heeft de neiging om haar te straffen als ze hardwerkend en avontuurlijk blijft.”

De zangeres zegt slachtoffer te zijn van leeftijdsdiscriminatie en vrouwenhaat.

Scroll naar boven