Iris (83): ”Mijn grote liefde Mohamed (37) krijgt een visum!”

Iris (83) uitzinnig van vreugde: grote liefde Mohamed (37) krijgt visum

Iris Jones uit Engeland kwam in 2020 in het nieuws omdat ze trouwde met Mohamed uit Egypte. Dat is normaliter niet zo bijzonder, maar Iris is 83 en Mohamed 37. Hoewel op liefde geen leeftijd staat, is deze relatie benoemenswaardig.

Facebook

De twee hebben elkaar ontmoet via Facebook. Nadat ze berichtjes over en weer hadden gestuurd, besloten ze om met elkaar af te spreken voor een date. Mohamed woont in Cairo, Egypte, en Iris besloot een vlucht te boeken. Eenmaal in Egytpe zijn de vonken overgeslagen en ontstond er een innige romance.

Dat leidde uiteindelijk tot een huwelijk in november 2020 en Mohamed wilde graag in Engeland komen wonen om oud te worden met zijn partner. Maar dat gaat zo makkelijk niet en het koppel kende veel moeilijkheden met de papieren die de Egyptenaar nodig heeft om te verhuizen.

Kritiek

Veel mensen geloven niet in de relatie en denken dat Mohamed, een goeduitziende man van 37, andere intenties heeft om naar Engeland te verhuizen. Een visum zou hem niet slecht uitkomen en mocht Iris niet veel ouder worden, dan heeft hij recht op de erfenis als haar man.

Maar Mohamed beweert dat hij ten onrechte kritiek krijgt. ”Sommige mensen vallen ons aan. Waarom? Ik heb gewoon een baan en mijn eigen administratiebedrijf. Ik ben niet bij Iris omdat ik iets nodig heb. Ik ben een rijke man, ik heb zelfs mijn eigen woning in Caïro. Wij zullen voor altijd samen blijven.”

82 Year Old Iris & 36 Year Old Mohamed Are Finally Reunited After a Year of Marriage | This Morning

Tussen de lakens

Zijn vrouw Iris vertelt ondertussen dat het tussen de lakens pico bello in orde is. Dolgelukkig vertelt ze dat er recent wel een hele bus glijmiddel doorheen is gegaan. Soms moeten ze echter wel een beetje voorzichtig zijn, omdat Iris geen 20 meer is.

”Ik kan in het ziekenhuis belanden omdat mijn huid scheurt als we te heftig bezig zijn. Mohamed moet voorzichtig zijn met mijn huid, die heel dun is. We lossen dat echter op door het op zijn hondjes te doen, dan word ik niet zo uitgestretched door hem.”

Our love is on the snow❤❤❤

Visum

Inmiddels hebben de Britse autoriteiten groen licht gegeven en heeft Mohamed een visum gekregen. Zijn vrouw, die hij ‘de baas’ noemt, krijgt aan pensioen 200 pond per week. De Egyptenaar heeft echter geen inkomen, waardoor Iris alles betalen moet.

Dat is soms moeilijk: ”Mohamed wil zo snel mogelijk aan het werk, maar momenteel is hij bezig met zich aanpassen aan de westerse cultuur. Dat kan even duren.”

Scroll naar boven