Heftige beelden: migrant valt oma en kleindochter aan in eigen woning

Heftige beelden: migrant valt oma en kleindochter aan in eigen woning

Op internet gaat momenteel een zeer heftige video rond waarop te zien is hoe een donkere man een vrouw van 73 en haar kleindochtertje aanvalt. De beelden zijn afkomstig uit Bordeaux (Frankrijk) en zorgen voor veel ophef.

Rake klappen

Wat we zien is dat een een 73-jarige vrouw met haar kleindochter bij de voordeur van een woning staat. Dan komt er een donkere man aangelopen.

Wanneer de grootmoeder naar binnen wil, blokkeert hij de voordeur en sleurt hij de oma en het meisje naar buiten. Wat er dan gebeurt, is dat hij ze enkele rake klappen geeft.

Verdachte

Hij gooit het meisje op de grond, duwt hen en slaat vervolgens op de vlucht. De man, een migrant die in het bezit is van een Frans paspoort, is opgepakt.

Lokale media melden dat het gaat om iemand die zeer bekend is bij de autoriteiten. Hij zou in het verleden meer dan 20!!! feiten hebben gepleegd.

De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het met haar gaat, zo meldt de Belgische website Het Laatste Nieuws.

Reacties

De video gaat als een lopend vuurtje rond. Inmiddels hebben de beelden ook de politiek in Frankrijk en Nederland bereikt. Geert Wilders is laaiend.

De PVV-politicus haalt hard uit op Twitter. Hij schrijft: ”Dankzij de open grenzen van Macron, Rutte, Scholz, de nieuwe realiteit in heel Europa.”

Scroll naar boven