Fabienne (25) dolverliefd op de 71-jarige Denis: ”Zijn charmes zijn onweerstaanbaar”

Fabienne (25) is dolverliefd op Denis (71): ''Ik

In de YouTube-serie ‘Love don’t judge’ is er aandacht voor ‘opmerkelijke’ koppels. Dan kun je denken aan partners met een groot leeftijdsverschil, zoals Fabienne en Denis. De twee schelen maar liefst 46 jaar. En dat roept vraagtekens op.

Fabienne en Denis

Bij veel mensen gaat er toch een lampje branden wanneer een man van 71 jaar thuiskomt met een vrouw van 25 jaar. Want zouden die intenties wel graadzuiver zijn?

Waarom zou je als jonge vrouw kiezen voor een relatie met een gepensioneerde man die maximaal nog een jaartje of 20 te leven heeft? Daar kunnen meerdere redenen voor bestaan. Zo kan het draaien om geld, maar kan het natuurlijk ook gewoon zo zijn dat je verliefd raakt.

Fabienne (25) is dolverliefd op Denis (71): ''Ik

‘Charmant’

De 25-jarige Fabienne is naar eigen zeggen hoteldebotel op Denis. De twee leerden elkaar kennen bij een evenement voor goede doelen, waar Fabienne de hoofdspreker was. Ze was daar aanwezig om geld op te halen voor arme kinderen in Congo.

”Aan het einde van de avond gaf Denis zijn nummer, zodat we elkaar ergens anders konden ontmoeten”, zo vertelt Fabienne. Ze wist op dat moment naar eigen zeggen niet zeker of ze dat wel wilde doen, maar nam toch zijn nummer.”

Volgens Fabienne is Denis anders dan andere mannen. Dat baseert ze op de manier waarop hij spreekt. ”Echt fascinerend voor iemand van zijn leeftijd.”

De Congolese vrouw weet dan Denis 71 jaar is, maar heeft het gevoel alsof ze samen is met iemand van haar eigen leeftijd. ”Hij is zo ontzettend charmant!”

‘Haar rondingen zijn schitterend’

Op zijn beurt is Denis gek op de rondingen van Fabienne. ”Ik vind haar prachtig.” Het koppel krijgt online veel kritiek omdat Denis ontzettend rijk is. De twee maken samen video’s op TikTok en mensen schrijven daar regelmatig dat Denis fungeert als een soort sugar daddy.

Fabienne is het daar niet mee eens. ”Ik verdien mijn geld als presentator en content creator. Alles wat ik koop betaal ik van mijn eigen geld.” Denis voegt eraan toe: ”Soms geef ik je wel cadeautjes natuurlijk.”

Geen kinderen

De twee hebben allebei geen kinderwens (meer). Fabienne heeft nooit kinderen gewild en wil liever aan haar loopbaan gaan werken. ”Ik ben geen familiemens.” Denis heeft al twee kinderen van 45 en 42 jaar en zit op zijn leeftijd niet te wachten op kind nummer drie.

De vrienden van Fabienne waren in het begin sceptisch over de relatie met Denis, maar zijn inmiddels overtuigd dat ze echt verliefd op hem is.

Fabienne wil niet te veel nadenken over de toekomst, want ze beseft dat Denis al wat jaartjes ouder is. ”We zien wel waar het gaat stranden.”

 

Scroll naar boven