Extreme zorgen om Samantha de Jong: ‘Spoorloos verdwenen na heftige ruzie met moeder’

De 31-jarige Samantha de Jong a.k.a Barbie is de afgelopen tijd enorm veel in de media te zien omdat er veel commotie is ontstaand over haar baby die niet van Gerrit is. Ook is de kleine Djemino, haar zoontje, uit huis geplaatst omdat er een zetpil gegeven zou zijn die enorm slecht voor kinderen is. Gerrit en Samantha zijn ook uit elkaar en nu weet niemand meer waar ze is. Op Instagram laat ze wel nog van zich weten en zou je denken dat alles goed met haar gaat.

Samantha de Jong spoorloos

Volgens de Story hebben haar vrienden en familie op het moment geen idee waar ze is. Ook heeft ze veel ruzie met haar geliefdes en lijkt het er zelfs op dat ze veel mensen om zich heen aan het kwijtraken is. Een bron in de familie zegt namelijk dat ze een heftige ruzie heeft gehad met haar moeder en sindsdien spoorloos is: “Dat is zo uit de hand gelopen dat vrijwel niemand van haar familie nog contact heeft met Samantha. Niemand weet waar ze is.”

Gerrit

Gerrit had in December een interview waarin hij vertelde dat de baby donkerder met de dag werd en al een voorgevoel had dat het niet zijn kindje kon zijn. Hij besloot wel dat hij de vader van de baby wilde zijn en ze gaven de baby zelfs de naam van zijn overleden opa: Djemino. Gerrit is geschrokken van wat er allemaal gebeurt is: “Ik wil Samantha voor geen goud terug, maar de pijn is groot. Elke keer wanneer ik door mijn huis loop, zie ik die lege kinderkamer. De kamer die ik voor ons kindje had gecreëerd”, liet hij aan de Story weten.

Anders dan verwacht

“Ik was echt van plan om die kleine jongen als ons kind op te voeden”, zegt Gerrit in het interview. “Om hem te erkennen en dat hij mijn achternaam zou dragen. Ook al ben ik niet zijn biologische vader. Alleen is het totaal anders gelopen. Samantha is zo in haar oude gedrag teruggevallen dat ik voor mezelf moet kiezen. Ze luistert naar niemand, ze doet precies waar ze zin in heeft. Ik heb nu zelf ondervonden dat Samantha allesbehalve een stabiel gezinsleven wil.”

Andere naam voor de baby

Gerrit zei ook dat hij wilde dat de naam van de baby werd verandert.

“De naam Djemino hoort bij onze familie, het is de naam van mijn overleden kleinzoon. Ik wil dat hij een andere voor- en achternaam krijgt”, zei hij toen ze net uit elkaar waren. Samantha heeft hier niet lang geleden actie op ondernemen. Want een bron zegt dat de baby nu ‘Angelo’ heeft. Samantha is op dit moment niet voor de baby aan het zorgen: “Net als haar twee oudste kinderen Angelina en Milano staat ook dit kindje onder toezicht van Jeugdzorg. Hij woont inmiddels bij een pleeggezin en Samantha mag hem onder begeleiding bezoeken.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven