Evelyn (32) heeft twee vagina’s: ”1 voor werk en 1 voor privé

Evelyn (32) heeft twee vagina's: ''1 voor werk en 1 voor privé

Stel je voor dat je als vrouw beschikt over twee vagina’s. De 32-jarige Evelyn Miller uit Engeland kwam op de wereld met uterus didelphis. Dat houdt concreet in dat ze twee vagina’s heeft en twee baarmoeders. Ze kwam er achter toen ze 20 jaar was.

Eentje voor werk

Inmiddels is Evelyn, afkomstig uit het Australische Queensland, 32 jaar. In een interview met Metro UK vertelt ze hoe haar leven met twee ingangen eruit ziet.

Ze profiteert er namelijk lekker van. ”Ik heb ongeveer zeven jaar gewerkt als escort, waarbij ik de hele wereld heb gezien. Ik kon één vagina gebruiken voor mijn werk en één vagina voor mijn privéleven, wat het werk emotioneel en fysiek een stuk makkelijker maakte.

”Nadat ik daarmee was gestopt, meldde ik mezelf aan op ‘AlleenFans’. ”Als je jezelf filmt terwijl je met twee vagina’s bezig bent, willen veel mannen dat zien.”

Ongewone dingen

Het heeft dus een aantal voordelen, want Evelyn verdient duizenden euro’s per maand. Er zijn ook dingen waar Evelyn wel rekening moet houden.

Zo heeft ze tijdens haar maandelijkse periode twee tampons nodig en moet ze beide geslachtsdelen op soa’s testen na het hebben van onveilige geslachtsgemeenschap.

Evelyn heeft ook een man. Die mag zijn zaadjes maar aan een kant spuiten. ”Dat is op doktersadvies. Want ik zou dus ook twee baby’s kunnen krijgen. Dat is echter wel moeilijk voor mijn lichaam, dus we moeten voorzichtig zijn. Daarom maken we goede afspraken.”

“De vagina’s voelen allebei heel anders aan voor mij, dus ik ben erachter gekomen wat ik wel en niet lekker vind aan elke kant. Toch is het ontzettend leuk. We kunnen bijvoorbeeld vrijen in de ene kant, en in de andere kant een speeltje duwen.”

Zwanger

In 2020 raakte Evelyn zwanger van haar verloofde Tom. ”Het was een zwangerschap met een hoog risico. Ik voelde tijdens de gehele zwangerschap erg ongemakkelijk. Mijn buik lag over mijn rechterzij omdat ik in mijn rechterbaarmoeder zwanger was. De baby lag dus nooit centraal.”

Vaginaal bevallen was onmogelijk en daarom is haar zoontje er middels een keizersnede uitgehaald. Dat gebeurde in juni 2020 en inmiddels gaat het goed met de familie.

Scroll naar boven