Molly (27) is gelukkig getrouwd, maar heeft ook een affaire met een menselijk paard

Molly (27) is gelukkig getrouwd, maar heeft ook een affaire met een menselijk paard

Heb je wel eens gehoord van een ‘furry’? Dat zijn mensen zich graag verkleden als dieren of als wezens van pluche. Molly (27) is er ook eentje. Ze gaat door het leven als Pepper de hond en heeft daar een bijpassend kostuum bij.

In een excusief interview met Closer vertelt Molly hoe haar leven als een furry eruit ziet. In het dagelijks leven ziet niemand dat ze niet helemaal goed snik is. Ze heeft zelfs een baan als therapeut.

Maar in de vrije uurtjes laat ze zich helemaal gaan. Samen met haar man Spencer verkleden de twee zich als puppy’s. Zij als Pepper en haar man als Daring.

De twee hebben samen een dochtertje van drie jaar, die lijdzaam moet toezien hoe haar ouders door de woonkamer kruipen omdat ze dat nou eenmaal leuk vinden.

Affaire

Voordat Molly haar huidige man leerde kennen, had ze een zeer hechte bank met Buck het menselijke paard. Ondanks dat ze nu getrouwd is, ziet ze Buck nog steeds.

”Spencer en ik gaan naar evenementen waar we lekker puppy’s kunnen zijn. Ook lopen we in ‘losloopgebieden’ in de buurt. Mensen kijken ons vaak raar aan, maar veel mensen kennen ons inmiddels.

”Mijn man kan goed opschieten met Buck (het paard). Ik ga met hem ook wel eens weekendjes weg. Dan verkleden we ons, gaan wandelen, spelen en ook vrijen.”

”Buck heeft me vanaf het begin verteld dat hij geen relatie wil en geen kinderen. Dat respecteer ik dus daarom zijn ‘gewoon’ minnaars.

Stabiel

”Sommige puppyvrienden kwamen naar de bruiloft van Spencer en mij. Ze kwamen in normale kleren, maar aan het einde van de avond verkleedde iedereen zich.”

”Buck kwam niet naar onze bruiloft. Dat wilde hij liever niet. Mijn man kent hem wel, maar weet niet dat ik de lakens om de zes maanden met hem deel.”

”Het is jammer dat ik hem niet gewoon kan vertellen dat ik dit doe. Ik ben zelf niet zo claimerig en sta open voor meerdere partners. Zo als het nu gaat, ben ik gelukkig mijn paard en jachthond.”

Wil jij foto’s zien van Molly en Buck? Klik dan hier.

Scroll naar boven