Celine Dion maakt heftig nieuws bekend en kan niet meer optreden

Zeer droevige update over gezondheid Céline Dion: ''Zij verdient dit niet''

Céline Dion heeft via Instagram zojuist heftig nieuws gedeeld. De wereldberoemde zangeres geeft aan dat ze haar wereldtournee van dit jaar, en ook die van 2024 annuleert. Ook de drie shows in Nederland gaan niet door, tot haar grote spijt.

Veel pijn

In een persverklaring zegt Celine: ”Het spijt me dat ik jullie allemaal opnieuw moet teleurstellen. Ik werk heel hard om mijn kracht terug te krijgen, maar een tour is te zwaar, zelfs wanneer je jezelf honderd procent voelt.” Het doet Dion veel pijn om haar fans teleur te stellen.

”Het is niet eerlijk om de shows uit te stellen. Het breekt mijn hart om concerten te moeten annuleren. Ik wil dat jullie wel weten dat ik niet opgeef. Ik kan niet wachten om jullie weer te zien.”

Stiff-personsyndroom

In de afgelopen jaren ging de gezondheid van Celine Dion hard achteruit. Daardoor moest ze al eerder concerten annuleren. Pas eind vorig jaar werd duidelijk dat ze kampt met een zeldzame aandoeding, het stiff-personsyndroom.

Ze heeft daardoor last van spasmen en ook lopen gaat een stuk moeilijker dan voorheen. Het syndroom heeft zelfs effect op haar stembanden, cruciaal wanneer je zangeres bent.

Doordat Celine momenteel herstellende is van het syndroom, ziet ze zichzelf genoodzaakt om maar liefst 42 concerten te annuleren.

Ziggo Dome

De concerten van Celine Dion in Nederland stonden gepland voor 26, 27 en 29 augustus in de Ziggo Dome in Amsterdam. Heb jij een kaartje?

Dan ontvang je een e-mail van Ticketmaster, waarin meer informatie wordt verstrekt over de annulering. Vanzelfsprekend krijg je netjes je geld terug.

Het is nog niet bekend of, en wanneer de concerten eventueel ingehaald worden. Houd hiervoor de Instagram van Celine Dion in de gaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Draag jij Celine Dion een warm hart toe? Wens deze geweldige zangeres dan sterkte in de reacties!

Scroll naar boven