Ernstig ongeval bij kinderopvang: meisje (3) overleden

Ernstig ongeval bij kinderopvang: meisje (3) overleden

In België is gisteren een tragisch ongeluk gebeurd nabij een buitenschoolse opvang in Linter. Hierbij is de driejarige Ranim Ballouk om het leven gekomen, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De 29-jarige moeder kwam haar dochtertje ophalen rond 18.00 uur. Toen ze de kleine meid in de kinderstoel op haar fiets zette, struikelde ze en kwam haar dochtertje op de rijbaan terecht. Precies op dat moment kwam er een auto langsgereden.

Schedeltrauma

Onduidelijk is of het meisje is aangereden door het voertuig. Hulpdiensten hebben nog getracht het slachtoffertje te reanimeren, maar bij aankomst in het ziekenhuis is het kind overleden aan de gevolgen van een zwaar schedeltrauma.

De bestuurder van het voertuig heeft een negatieve adem- en speekseltest afgelegd. Hij hoorde een ‘bonk’ en zag in zijn spiegel een een fiets op de grond liggen. Hij heeft daarop zijn auto ogenblikkelijk aan de kant gezet.

In shock

De 29-jarige moeder verkeert in shocktoestand en kan niet worden verhoord over wat er gebeurd is. Wel is duidelijk dat het kind geen helm droeg. Het parket heeft een onderzoek aangekondigd.

 

Scroll naar boven