Dit is wat er precies met Celine Dion aan de hand is

Celine Dion is misschien wel een van de meest herkenbare namen ter wereld vanwege de impact die haar muziek heeft gehad. Nu heeft de zangeres zich teruggetrokken uit de schijnwerpers na haar diagnose van het Stiff Person Syndroom.

Thuis

Ze brengt nu het grootste deel van haar tijd door in haar huis, omringd door haar familie. Blijf lezen om meer te weten te komen over hoe haar huis eruitziet, waar ze het grootste deel van haar tijd doorbrengt…

Sinds Celine Dion haar diagnose heeft aangekondigd, is ze uit de schijnwerpers getreden. Haar zus Claudette Dion houdt de fans op de hoogte van wat er in het leven van de zangeres gebeurt.

Er zijn 14 Dion-broers en -zussen, en haar zus Claudette zorgt ervoor dat mensen op de hoogte blijven van Celine’s toestand.

Herstel

Ze doet alles om te herstellen. Ze is een sterke vrouw,” zei Claudette in een interview, en ze voegde eraan toe dat er weinig bekend is over de aandoening, zelfs niet bij de familie Dion. Celine’s oudere zus vermeldde ook hoe weinig de familie kan doen aan de “pijn” waarin de zangeres verkeert.

74-jarige Claudette sprak over de symptomen waar haar zus aan lijdt: “Er zijn spasmen – ze zijn onmogelijk te controleren. Je weet wel, wanneer mensen ’s nachts vaak opspringen vanwege een kramp in het been of de kuit? Het is een beetje zoals dat, maar dan in alle spieren.”

Dion onthulde haar diagnose eind vorig jaar in december 2022. Ze plaatste een emotionele video op sociale media om haar fans over haar diagnose van het Stiff Person Syndroom te vertellen en om aan te kondigen dat haar tournee onbepaald werd uitgesteld.

Ze zei dat de aandoening ook haar stembanden aantastte en dus haar vermogen om te zingen, daarom had ze haar Courage wereldtournee opgeschort totdat ze zich beter genoeg voelde om weer op te treden.

Intense zorg

De populaire zangeres werkt sindsdien met “een geweldig team van artsen” en werkt ook samen met een sportgeneeskundige therapeut om haar kracht terug te krijgen. Ze woont nu thuis met haar drie zonen, René-Charles, Eddy en Nelson. Ze deelt alle drie de jongens met haar overleden man, René Angelil, die in januari 2016 op 73-jarige leeftijd stierf.

In 2008 kochten het echtpaar een stuk land van vijf hectare. Twee jaar later begonnen ze hun droomhuis opnieuw te bouwen op dit stuk land.

Het huis was geïnspireerd door de Bahamas en had 13 slaapkamers met 14 badkamers. Het huis had ook veel waterfuncties, waaronder twee zwembaden, glijbanen en zelfs een traag stromende rivier.

Maar de zangeres verkocht haar droomhuis om naar Las Vegas te verhuizen, waar ze in 2005 een verblijfsovereenkomst had getekend. Ze dacht dat de verhuizing het gemakkelijker zou maken voor haar familie om bij elkaar te zijn.

Huizen

Haar oorspronkelijke huis, dat ze had laten bouwen, stond geruime tijd te koop voordat de zangeres het vier jaar later wist te verkopen voor $38,5 miljoen. Ze verkocht het huis slechts een jaar nadat haar geliefde man was overleden.

Naar verluidt verkocht ze ook een eigendom in Summerlin, Las Vegas, in april 2023. Ze verdiende $30 miljoen aan de verkoop en kocht vervolgens het pas gebouwde herenhuis in 2017 voor $9,2 miljoen.

Ze spendeerde tijd en geld aan het renoveren van het pand voordat ze het dit jaar verkocht. Het is onduidelijk of ze ooit in het huis heeft gewoond of het heeft gekocht met het doel het door te verkopen en wat geld te verdienen.

Scroll naar boven