Dikke AMG ramt paal tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld

Dikke AMG crasht tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld

In Nederland zijn nogal vaak Turkse bruiloften. Dat is ook niet zo gek, want er wonen ook ontzettend veel Nederturken in ons land. En die trouwen dan met elkaar, zo gaat dat.

Bruiloft

Een Turkse bruiloft staat in ons land bekend als nogal patserig. Mannen huren dikke auto’s, want dat vinden ze mooi. Alles voor de shine.

Dikke AMG ramt paal tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld

Wanneer je een dikke Mercedes AMG onder je tuterkont hebt, moet je ook wel in staat zijn om die te kunnen besturen. Op Dumpert staat een video van een bestuurder die hiertoe niet in staat was.

Althans, rijden zal hij wel kunnen. Maar wanneer je denkt dat je op het Formule 1 circuit in Zandvoort bent en je gaat dan als een maniakale gek ‘driften’ op de snelweg, dan spoor je gewoon niet.

Op de weg zijn ook nog andere gebruikers, die graag veilig willen thuiskomen. Niet zo fijn wanneer er een driftende Turk op de weg zit.

Dikke AMG ramt paal tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld

Lantaarnpaal

In de video is te zien hoe de bestuurder van de AMG stoere capriolen uithaalt. Tenminste, die probeert hij uit te halen. Een paar seconden later ramt hij een lantaarpaal.

Het resultaat laat zich raden: auto kaput, mede-weggebruikers die zich de t*ring schrikken en straks lekker aftikken bij het bedrijf waar de auto gehuurd is.

De beelden lijken overigens afkomstig van iemand die ook onderdeel was van de bruiloft. Handig dat diegene de beelden op het internet heeft gezet. Dat scheelt de autoriteiten ongetwijfeld een hoop onderzoek. Erg voordelig zal dat niet uitpakken voor de bestuurder, haha.

Anyway, onderstaand de beelden (je moet op het bericht klikken om naar de video te gaan, want die vonden wij zelf iets te heftig):

Scroll naar boven