Koppel en dochtertje (3) komen om op de snelweg, zusje (6) kritiek

Limburgse voetbalhooligan blaast eigen hand eraf met vuurwerk

In de Belgische provincie Henegouwen heeft gisteravond een zeer zwaar 0ngeval plaatsgevonden. Hierbij zijn een vader, moeder en hun dochtertje van slechts drie jaar om het leven gekomen. Een zesjarig meisje vecht op de afdeling intensieve zorg voor haar leven.

Dikke AMG crasht tijdens Turkse bruiloft en dat staat vol op beeld
Beeld: RTL

Paal

Volgens de nieuwswebiste RTL Info ging het rond 23.00 uur helemaal fout in Rance, een deelgemeente van Sivry-Rance, dat niet ver ligt van Chimay

In de rue de la Verrierie kwam de auto met daarin de familie om nog onbekende reden van de baan. De bestuurder kon een paal niet meer ontwijken en reed hier tegenaan.

De auto kwam vervolgens terecht op het dak en eindigde in een greppel. Drie van de vier inzittenden, waaronder de vader, de moeder en het meisje van drie, werden uit het voertuig geslingerd.

Hulp mocht niet baten

Hoewel de hulpdiensten snel ter plekke waren, konden zij helaas niets meer betekenen voor het drietal. Het zesjarige meisje moest uit de auto worden bevrijd door de brandweer.

Het kindje is vervolgens met grote spoed naar de eerste hulp gebracht, waar al snel duidelijk werd dat ze er zeer ernstig aan toe is. Momenteel wordt alles op alles gezet om het leven van het meisje te redden, zo meldt ook Het Nieuwsblad in een zeer tragisch bericht.

Hoe de bestuurder de macht over het stuur kon verliezen, moet duidelijk worden uit een onderzoek. Wij wensen betrokkenen heel veel sterkte.

Scroll naar boven