Crypto laten uitbetalen en het geld direct op je rekening? Zo doe je dat

Steeds meer mensen van over de hele wereld maken de keuze om toch iets van hun geld in cryptocurrencies te stoppen. Volgens een onderzoek zal dat de komende tijd steeds meer gebeuren omdat de digitale munten steeds populairder worden. Ook lijkt het erop dat mensen hun vertrouwen in fiat iets kwijtraken en er daarom voor kiezen hun bezittingen te verspreiden. Maar wat moet je dan als je winst hebt gemaakt of toch snel geld nodig hebt en bijvoorbeeld je Bitcoin wil laten uitbetalen? Veel mensen stellen die vraag en wij gaan je precies uitleggen hoe je je geld dan direct op je rekening krijgt.

Hieronder zullen we je vertellen hoe je dan je geld direct op je rekening hebt.

Cryptocurrency laten uitbetalen en het geld direct op je rekening

Ook wij hebben het wel eens meegemaakt, je hebt toch even snel geld nodig en besluit een deel van je munten uit te laten betalen. Dat kan bij ontzettend veel bedrijven maar is echter slechts eentje waar je dan ook direct het geld op je rekening hebt staan.

Wij hebben het bij verschillende websites getest en bij één kunnen we met zekerheid zeggen dat je je geld dan ook echt direct, met de seconde op je rekening hebt staan en niet nog 1 of 2 werkdagen hoeft te wachten.

Coinbase!

Ja, je leest het goed dit kan met Coinbase! Coinbase is een van de grootste en meest succesvolle crypto-exchanges ter wereld en het lijkt erop dat zij momenteel de enigste zijn waar je je geld direct op je rekening hebt staan. Coinbase is zo groot omdat het de makkelijkste exchange is.

We hebben het bij veel (Nederlandse) bedrijven getest en daar moesten we toch vaak van een paar uur tot twee werkdagen wachten tot ons geld eindelijk op onze rekening stond. Bij Coinbase is dit niet het geval en heb je het geld direct op je bankrekening.

Zo doe je dat

Het is heel makkelijk en zo gedaan.

  1. Maak een Coinbase account aan als je die niet al had. Had je nog geen account? Als je je aanmeldt via ons krijgen we allebei €10,23! Hier maak je een account aan.
  2. Stuur je munt naar Coinbase. Stuur de coins die wilt verkopen naar Coinbase toe en verkoop de munt voor cash op de website of in de app.
  3. Verifieer je rekening. Je rekening verifiëren is zo gedaan, je moet 0.01 cent overmaken naar Coinbase zodat ze zeker weten dat jij de eigenaar bent van de rekening. Ook kan je je geld via Paypal of creditcard laten uitbetalen. Ook dat is direct.
  4. Het geld staat direct op je rekening. Zodra je op uitbetalen hebt geklikt staat het geld direct op jouw bankrekening, ideaal toch?
Scroll naar boven