Zoon filmt hoe ex van zijn moeder dagelijks over haar graf urineert

Zoon filmt hoe ex van zijn moeder dagelijks over haar graf urineert

De Amerikaanse Michael Murphy heeft een schokkend verhaal naar buiten gebracht. Het graf van zijn moeder, in 2017 overleden aan kanker, werd sindsdien bijna dagelijks bevuild met uitwerpselen en pis. Vanzelfsprekend waren Michael en zijn familie woedend.

Maar de grafbesmeurder is inmiddels in de kraag gevat. Om hier achter te kunnen komen, plaatste de familie Torello verborgen camera’s op het graf van moeder Linda.

De bewuste begraafplaats in Orangetown New York gaf de familie hier toestemming voor. De beelden wezen uit dat een man op leeftijd als een soort routine elke ochtend een grote boodschap plaatste op het graf. Om het verhaal een nog veel meer bizarre wending te geven: de man handelde niet alleen.

Geholpen door vrouw

”Een man laat bijna elke morgen als een ‘normale routine’ zakjes poep en pis achter op mijn moeders graf. Hij wordt zelfs geholpen door zijn vrouw”, schrijft een geschockeerde Michael op facebook. ”We hebben weken en maanden aan bewijs.”

Na wat speurwerk ontdekte de familie dat de man een bekende van de moeder was. De pleger van heiligschennis blijkt de ex-man van Michael’s moeder. Van meer dan 50 jaar geleden. ”Hoe hij mijn moeders graf heeft gevonden weten we niet. Niemand in mijn familie heeft contact met hem gehad sinds 1976”, aldus Michael. ”Dit breekt mijn hart”

Zoon filmt hoe ex van zijn moeder dagelijks over haar graf urineert

 

Scroll naar boven