Breaking: 100% genezing bij patiënten met nieuw kankermedicijn –

Een nieuw medicijn die momenteel wordt getest op darmkanker heeft artsen verbijsterd achtergelaten nadat het een succespercentage van 100 procent had behaald in klinische onderzoeken. Alle 18 deelnemers waren een jaar na het innemen van het medicijn gezond verklaard.

Verschillende onderzoeken

Artsen voerden lichamelijke onderzoeken uit en konden geen spoor van kanker in hun lichamen vinden. Dr. Luis A. Diaz Jr. van het Cancer Center in New York zei dat dit ‘de eerste keer was in de geschiedenis van kanker’. De dokter en zijn team van onderzoekers publiceerden een paper over hun bevindingen in de New England Journal of Medicine, waarin ze hun resultaten beschrijven.

De 18 betrokken rectale kankerpatiënten kregen te maken met eerdere slopende behandelingen, zoals chemotherapie, bestraling en chirurgie die kunnen leiden tot darm-, urine- en zelfs seksuele disfunctie. De patiënten gingen de studie in met de verwachting gewoon een volgende stap te moeten doorlopen, maar in plaats daarvan was geen verdere behandeling nodig.

Andere baanbrekende onderzoeken

In mei onthulde een team van Amerikaanse artsen hun eigen baanbrekende onderzoek dat zou kunnen betekenen dat we op weg zijn naar volledige genezing van de ziekte. Wetenschappers injecteerden de allereerste menselijke patiënt met een nieuw genetisch gemodificeerd kankerdodend virus.

Colorectale kanker – beter bekend als darmkanker, treft elk jaar honderdduizenden mensen in de wereld. Wetenschappers injecteerden de allereerste menselijke patiënt met een nieuw gemodificeerd kankerdodend virus. Het medicijn, Vaxinia, heeft al bewezen succesvol te zijn bij dierproeven, dus wetenschappers en medische onderzoekers hebben hoge verwachtingen van wat de resultaten zullen zijn voor mensen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven