Betrapt! B&B Vol Liefde deelnemer ontmaskerd als acteur

Verstokte fans van B&B Vol Liefde raken niet uitgepraat over Joy van Swieten. De jongste deelnemer van de zeer populaire show is een kijkcijferkanon. Hij heeft veel talent voor de camera. Dat is ook niet zo gek, want hij blijkt een acteur!

‘Is dit echt?’

Sommige B&B-eigenaren krijgen nauwelijks reacties van geïnteresseerden. Dat geldt niet voor Joy. Dames melden zich bij bosjes bij de hunk uit B&B Vol Liefde.

Veel kijkers zetten vanaf de eerste aflevering dan ook vraagtekens bij zijn deelname. Hoe kan een knappe jongens als hij nu geen liefde vinden?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy van Swieten (@joyvanswieten)

Joy is acteur

Steeds meer kijkers zijn ervan overtuigd at Joy zich verrijkt over de rug van het programma. Zodoende zou hij zijn Bed and Breakfast willen promoten. Liefde vinden zou bijzaak zijn.

Of dat ook echt zo is? Weekblad Party is in zijn gegevens gedoken en komt nu met een onthulling op de proppen. Joy staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Hij runt een eenmanszaak. Uit de door Party opgevraagde documenten blijkt dat Joy werkt als acteur en model. Volgens Party bestaat er geen twijfel.

”Zijn Joys motieven om mee te doen aan het programma wel oprecht? Het lijkt hem vooral te gaan om de bekendheid voor zijn B&B en voor zichzelf als acteur en model.”

Betrapt! B&B Vol Liefde deelnemer ontmaskerd als acteur

Te koop

Maar het beroep van Joy is niet het enige waar vraagtekens bij geplaatst worden. B&B Vol Liefde was nog maar net gestart, of B&B Mount Joy werd snel te koop gezet.

Het bed and breakfast, gelegen op een berg in het Spaanse Malaga, beslaat drie huizen op een perceel van om en nabij de 60.000 vierkante meter.

In totaliteit zijn er meer dan elf kamers en vier badkamers. Er is luxe in overvloed, want er is ook een zwembad en sauna aanwezig. Joy hoopt op 800.000 euro.

Patty Brard

Of zich veel kopers gaan melden is de vraag. Niet iedereen is even positief gestemd over Joy’s B&B. Patty Brard moet er niet aan denken daar te moeten slapen.

Volgens Patty maakt Joy in tegenstelling tot andere deelnemers nooit schoon. ”Hoe goor is het daar? Ga allemaal eens heel snel stofzuigen!”

Scroll naar boven