Statushouder grijpt kat en begint deze midden op straat te grillen

Statushouder grijpt kat en begint deze midden op straat te grillen

De meeste mensen in Nederland zijn helemaal klaar met het volk dat op rubberbootjes koers zet naar ons land. Dat komt door een kleine groep, veelal uit veilige landen, die van huis uit geen opvoeding gekregen heeft.

Ellende

In Nederland gaat het daarom al jarenlang de verkeerde kant op. Bewoners uit Ter Apel en omliggende dorpen kunnen er inmiddels over meepraten.

Hele groepen asielzoekers zorgen daar al jaren voor ellende. Winkels en woningen worden leeggeroofd en intimidatie is er aan de orde van de dag.

Integratie

Waar veel mensen zich ook aan storen, is dat veel Nieuwe Nederlanders vast blijven houden aan hun eigen taal en cultuur. Dat leidt al jaren tot bijzondere situaties. Mensen die al twintig jaar in Nederland wonen, maar nog steeds heel gebrekkig Nederlands praten.

Bovenstaand is natuurlijk een voorbeeld van een waardeloze integratie. Aan de andere kant zijn er mensen die wel graag mee willen doen aan de maatschappij en zich daar hard voor inzetten. Wat je vaak ziet is dat deze mensen heel snel door buurtbewoners worden verwelkomd.

Kat grillen

Wanneer je uit een andere cultuur komt, horen daar ook andere gebruiken bij. Op X (Twitter) gaat een filmpje rond van iemand die overuidelijk niet uit Europa afkomstig is, maar daar inmiddels wel woonachtig is. Helemaal prima natuurlijk, maar in Europa grillen we geen katten.

In de video, waarover inmiddels enorme ophef is ontstaan, is te zien hoe de man midden op straat een provisorisch fikkie maakt op straat.

Na een paar seconden grijpt hij een kat en begint het dier te grillen. Een omstander ziet het gebeuren besluit in te grijpen. Maar de man is zich zo te zien van geen kwaad bewust.

Hij gaat vrolijk door met grillen, terwijl de vrouw tegen hem staat te schreeuwen. De man lijkt zich af te vragen wat nu het probleem is. In zijn thuisland is dit vermoedelijk heel normaal en in zijn nieuwe land gaat hij hier dan ook  gewoon vrolijk mee verder.

De beelden hebben inmiddels ook de politiek bereikt. Geert Wilders deelt de video en schrijft: ”Ik had die migrant gegrild.”

Scroll naar boven