Arabier valt vrouwen lastig in Amsterdam, maar dan komt hij de verkeerde tegen

Arabier valt vrouwen lastig in Amsterdam, maar dan komt hij de verkeerde tegen

In Amsterdam kun je ontzettend goed stappen. Dat zijn gewoon feiten. Het Leidseplein is elke vrijdag, maar ook op zaterdag tjokvol. Het ziet er zwart van de mensen. Mannen, vrouwen en alles daar tussenin heeft het ontzettend naar hun zin.

Amsterdam

Helaas, helaas gaat het ook wel eens mis in het nachtleven in de hoofdstad. Dat komt vaak door jongeren die een slokkie te veel op hebben.

Die kunnen zich dan niet meer zo goed gedragen. In een uitgelekte video, die overigens al van een tijdje geleden dateert, zien we wat er gebeurt wanneer iemand losse handjes heeft maar ook zijn verstand compleet verloren lijkt te zijn. En ja…dat loopt niet goed af.

Vrouwen

Vrouwen op stap zijn meestal aangeschoten wild. Onze dames zien er schitterend uit en worden dan ook vaak aangesproken door mannen.

Arabier valt vrouwen lastig in Amsterdam, maar dan komt hij de verkeerde tegen

Dat is helemaal geen probleem, mits dat met respect gebeurt. In de video zien we een jongen die een duidelijke ‘nee’ te horen krijgt, maar dat opvat als een soort van ‘ja’.

Hij wordt meerdere malen afgewezen, maar weet niet van ophouden en wordt zelfs handtastelijk. Dat frustreert hem zo erg, dat hij een stilstaande auto belaagt.

Wij vragen ons af: wat gaat er in je om? Het wordt al snel duidelijk dat de man dat beter niet had kunnen doen. Nog voordat de jongen het doorheeft, ligt hij al op de grond.

Het mooiste gedeelte uit de video is de slachtofferrol waar de jongen in kruipt. Tien seconden eerder was hij nog helemaal het mannetje, en nu ligt hij erbij als een zielig vogeltje. Moraal van het verhaal: beter even drie keer nadenken voor je jezelf laat gaan:

 

Scroll naar boven