Angstig moment voor Youp van ’t Hek: wordt onwel tijdens show Carré

Youp van 't Hek wordt onwel

Recentelijk heeft Youp van ’t Hek, de iconische caberetier, tijdens zijn laatste optreden enkele gezondheidsproblemen ondervonden. Tijdens zijn optreden in het Amsterdamse theater Carré, als onderdeel van zijn afscheidstournee, werd hij plotseling onwel.

Onwel tijdens optreden

En dat kwam als een angstig moment voor zowel hemzelf als het publiek. Inmiddels is hij al een tijdje bezig met zijn afscheidstournee. Maar tijdens een van zijn laatste shows in Carré, begon hij te kampen met verschillende klachten, waardoor hij een moeilijke beslissing moest nemen.

Hij kampte met geheugenverlies tijdens de show, wat hem ertoe dwong het optreden vroegtijdig te staken, zo meldt De Telegraaf. De voorstelling werd een paar keer onderbroken voordat Van ’t Hek besloot niet meer verder te gaan. Hij verontschuldigde zich bij het publiek en verzekerde dat er een vervangende datum zou worden gepland.

Youp van ’t Hek

Op het moment zijn noch zijn management noch het theater Carré beschikbaar voor verdere toelichtingen of reacties. Het enige wat we op het moment kunnen doen is hopen voor het beste, en dat Youp zijn shows snel meer mag vervolgen. We houden je op de hoogte.

De tournee van Van ’t Hek, genaamd De Laatste Ronde!, begon in oktober 2021 en zal culmineren in een finale show op 25 mei 2024, eveneens in het Koninklijk Theater Carré. Dat zal het laatste moment zijn waarop Van ’t Hek te bewonderen zal zijn in de theaters.

Wil jij meer van onze verhalen lezen? Dan willen we je graag vragen om een reactie achter te laten op onze Facebookpagina. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons!

Scroll naar boven