André Hazes duikt op in nieuwe foto – ziet er niet goed uit

André Hazes is samen met zijn moeder Rachel gespot bij The Harbour Club in Vinkeveen. Ook is op de foto te zien dat hij zijn rookgewoonte weer heeft opgepakt.

Goed geïnformeerd

Yvonne Coldeweijer heeft al meerdere malen bewezen dat ze goed geïnformeerd is op het gebied van de Hazes familie. Onlangs bracht ze nog naar buiten dat Monique en André hun relatie weer willen oppakken. “Nadat ik een paar dagen geleden cryptisch probeerde te posten dat ik heb gehoord dat André en Monique willen gaan voor een tweede kind, lijkt er iets te zijn gebeurd.”

Opmerkelijk is dat de volkszanger zijn Instagram-profiel weer op openbaar heeft gezet: “Monique post al een aantal dagen niks meer en André heeft zijn account weer openbaar gezet,” aldus Coldeweijer.

Maar de showbizz-watcher gaat verder, zoals we van haar gewend zijn: “De ruzie tussen Rachel en André is bijgelegd! Ze gingen vanavond gezellig samen uit eten bij Harbour Club Vinkeveen.”

Het viel het Yvonne op dat André weer begonnen is met roken: “Krijg veel reacties over de uitstraling van André. Hoe hij uit de kliniek kwam was zo fris en nu kijkt hij weer zo dof. Lijkt ook wel ineens 10 jaar ouder. Ook heeft hij jaren niet meer gerookt en is hij blijkbaar weer begonnen…”

andre hazes

Laat een reactie achter

Scroll naar boven