Nieuw programma van Meilandjes in scene gezet? “Ze neppen de boel!”

chateau bijstand

De Meilandjes hebben geen goede beurt gemaakt in de buurt waar ze Chateau Bijstand opnemen. Buurtbewoners denken dat het programma in scene is gezet en zijn naar de juice kanalen gegaan.

Chateau Bijstand

In het programma leeft de familie op een strak budget. Hun gigantische vermogen wordt een mand lang teruggebracht tot bijstandsniveau. Maar nog voor het programma begon stroomde de kritiek binnen. Het huis waar ze verblijven kost in werkelijkheid 1750 euro per maand, een bedrag wat een normaal bijstandsgezin nooit kan betalen.

De buurtbewoners zeggen er het volgende over: “Jaa ze waren hier, maar ze moeten dus een maand in dat huis zitten, alleen zijn ze vanavond weggegaan. Dus ik denk dat ze elke dag gewoon terugkomen en doen alsof ze hier pitten. Ik ga alles in de gaten houden.”

Maar ook het bedrag wat de familie maandelijks te besteden heeft wordt in twijfel getrokken: “Martien en Erica zijn gisteren voor opnames naar de markt gegaan. Dat lijkt misschien goedkoop, maar op de markt verkopen ze allemaal verse producten waardoor het ook duurder is.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven