95-jarige vrouw en kleinzoon gaan viraal met hun hilarische kostuums

Er gaat niets boven de band tussen een grootmoeder en haar kleinkinderen. Wij dragen zulke warme herinneringen met ons mee over onze groothouders.

Ross Smith

Ross Smith maakt al een lange tijd content voor het internet. De social media ster voor het eerst bekendheid op het inmiddels stopgezette platform Vine. Hij nam fragmenten van 6 seconden van zijn capriolen op en kreeg nogal wat volgers.

Maar pas toen hij op een dag zijn grootmoeder vroeg om een ​​cameo te maken in een van zijn video’s, vond hij het sterrendom. Daarna besloot Ross Smith om zijn grootmoeder regelmatig in zijn video’s op te nemen. Het duo maakt door de jaren heen content voor verschillende platformen.

Bron: Instagram/@rosssmith

Het duo doet regelmatig uitgebreide fotoshoots met elkaar. Het is duidelijk dat ze allebei dol zijn op zich verkleden in belachelijke outfits. Ross geeft soms duizenden dollars uit aan kostuums en rekwisieten om de juiste foto te krijgen.

En zijn volgers zijn er helemaal dol op. Ze hebben zelfs zoveel populariteit gekregen dat ze video’s hebben gemaakt met beroemdheden als Chuck Norris. Terwijl Ross inkomsten heeft gegenereerd met de video’s en inhoud die hij met zijn grootmoeder maakt, zegt hij dat oma het doet voor de lol en de mogelijkheid om tijd door te brengen met haar kleinzoon.

Ross heeft het er meerdere keren over gehad dat hij probeert zijn grootmoeder geld te laten accepteren, maar het is een bijna onmogelijke taak. Hij zegt dat hij en zijn moeder geld naar de bankrekening van deze grootmoeder sluizen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven