Een echte hersenkraker: Zie jij de verstopte kat in deze foto?

Zoals je inmiddels misschien gemerkt hebt houden wij ontzettend van raadsels en hersenkrakers. Het is een uitstekende manier om je geest alert en scherp te houden, net zoals joggen in de buurt het lichaam helpt in vorm te blijven.

Hersenkraker

In een wereld waarin iedereen in de zesde versnelling leeft, kan het soms lastig zijn om een pauze te nemen van ons drukke leven. Toch kost het niet heel veel moeite om je geest en hersenen scherp te houden. Het enige wat je nodig hebt is een beetje uitdaging.

De puzzel die we vandaag voor je in petto hebben duurt maar een paar minuutjes, maar geeft je hersenen wel de ideale dagelijkse workout. Tegenwoordig kunnen we alles online vinden, en lastige puzzels zijn daar geen uitzondering op. Je kunt nu kiezen uit miljoenen puzzels van verschillende moeilijkheidsgraden. Het maakt niet echt uit wat voor soort puzzel je aangaat, zolang het maar een goede hersenkraker is, zoals die hieronder.

Kan jij de kat vinden?

Hieronder zien we een foto van een stapel hout, of liever een deel ervan. Maar ergens op de foto zit een kleine kat verstopt. Kan jij de kat vinden? Hier is de foto:

Zie jij de kleine duivel? Op het begin lijkt het misschien moeilijk, maar zodra je doorhebt waar de kitten zich bevind, kan je het niet ‘onzien’ Voel je niet schuldig als het je niet lukt om het beestje te vinden. Om je een klein beetje te helpen hebben we vast een voorproefje gemaakt van de plek waar de kat zit:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven