21-jarige zoon gebruikt zijn eerste salaris om de hypotheek van zijn ouders af te lossen

Pavin Smith is waarschijnlijk de droomzoon van elke ouder. Op 21-jarige leeftijd deed hij iets uitzonderlijks voor zijn geliefde moeder en vader. Hij betaalde voor hun hele huis. Nu hoeven ze zich nooit meer zorgen te maken over hun hypotheekkosten.

Pavin slaagde erin om dit te doen, ondanks zijn jonge leeftijd, omdat hij de zevende overall keuze was in honkbal en tekende bij de Arizona Diamondbacks. De ondertekening leidde tot een royale bonus van $5 miljoen voor de 21-jarige eerste honkman.

Maar in plaats van meteen wild te gaan doen met het geld, zette de jongeman zijn prioriteiten recht. Hij wist eerst wat hij wilde doen – en dat was om de hele hypotheek van zijn ouders af te betalen.

Toen het kerstavond werd, was het tijd om zijn enorme verrassing te onthullen. Pavin overhandigde eenvoudigweg zijn ouders een brief waarin hij zijn gave uitlegde.

“Bedankt dat je me hebt opgevoed in een geweldig huis vol liefde”, schreef de zoon. “Vanwege alle offers die je hebt gebracht om me te krijgen waar ik ben, wil ik dat onze familie thuis de jouwe is.”

Gelukkig is alles op film vastgelegd – bekijk de video hieronder:

Son Pays Off Parents

Deel Pavin’s verbazingwekkende en hartverwarmende geschenk aan zijn ouders op Facebook als het gebaar van deze zoon ook jouw hart heeft gestolen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven