10 inspirerende tatoeages om samen met je ‘bestie’ te zetten

10 inspirerende tatoeages om samen met je 'bestie' te zetten

Vriendschap is een hartstikke mooi iets. Het maken van herinneringen en speciale momenten in je leven is heel erg waardevol.

Vrienden

Natuurlijk, je kunt veel kennissen hebben. Maar hoeveel echte vrienden heb jij? Bij deze meeste mensen zijn echte vrienden op een hand te tellen.

En dat is maar goed ook, want vriendschappen onderhouden kost ook enorm veel tijd. We kennen mensen die zo’n beetje de hele dag bezig zijn met bellen, WhatsAppen en elkaar likes geven op sociale media. Maar wie zijn wij om te oordelen. Zolang je gelukkig bent, is het toch goed?

Tatoeages

Er bestaan echter ook mensen die hun vriendschap naar een heel ander niveau tillen. Dat doen ze door dezelfde tatoeage te nemen, of door lichaamsvereeuwigingen te nemen die iets met elkaar te maken hebben.

Sommige tattoos zijn oprecht heel mooi. Anderen zijn een beetje…laten we zeggen: apart. Onderstaand vind je 10 tatoeages die voortkomen uit creatieve geesten:

1: Buurman en Buurman wel eens gezien? Dan ken je onderstaande pop met de bekende uitspraak ‘A Je To’ (en dat is het) vast wel. Onderstaande broeders besloten dat lekker op hun lichamen te laten vereeuwigen.

10 inspirerende tatoeages om samen met je 'bestie' te zetten

2: André Hazes heeft vele mooie nummers geschreven, waaronder ‘Ik leef m’n eigen leven’. Onderstaande tattoos lijken ons niet van besties, maar van vriendje en vriendinnetje. De man is hier zwaar onderdanig.

10 inspirerende tatoeages om samen met je 'bestie' te zetten

3: Onderstaande tattoo’s zijn vermoedelijk gezet op vakantie. Als het al om tattoo’s gaat, want het ziet er meer naar uit dat het om henna gaat.

4: Iedereen kent Spongebob en Patrick. Onderstaande dames besloten de twee tekenfilmfiguurtjes op hun enkels te laten zetten, als teken van vriendschap.

5: Twee voet-tattoos die ons niks zeggen, maar die voor de bezitters vermoedelijk van onschatbare waarde zijn.

6: Hoe dronken moet je zijn om als besties een wc-rol en een hoop stront te laten zetten als bewijs van jullie vriendschap?

7: Ze zeggen wel eens: ‘bro’s before ho’s. Maar de bezitter van onderstaande tattoo is blijkbaar ook enorm goed bevriend met de genotsknots van zijn mattie.

8: Vrienden zijn er in goede en in slechte tijden. Ook als je bijvoorbeeld heel brak bent en iemand zoekt die je in zijn/haar gezicht kunt kotsen.

9: BO NER. Ja kansloos eigenlijk.

10: We hebben nu 9 tattoos laten zien die door ‘Erik de thuisprikker’ zijn gezet. Omdat we het graag positief willen afsluiten, onderstaand een kicke tattoo die ook erg mooi gezet is.

Scroll naar boven