Zieke Daniëlle van ’t Schip deelt emotioneel bericht

Daniëlle van 't Schip deelt emotioneel bericht

Zoals iedereen weet gaat het niet goed met Daniëlle van ’t Schip. Deze absolute powervrouw is ernstig ziek en kreeg voor jaar april de diagnose kanker. 

Artsen vertelden haar dat er twee kwaadaardige tumoren in haar lichaam waren gevonden. Wanneer deze niet behandeld zouden worden, zou de dochter van zangeres Willeke Alberti nog slechts zes maanden te leven hebben. Een vooruitzicht waar we koude rillingen van krijgen.

Optimist

Maar Daniëlle staat bekend om haar optimistische levenshouding. Toch wordt dat gezien de omstandigheden waarin ze verkeert steeds moeilijker.

Zo deelde Van ’t Schip recent nog een video, waarin ze laat zien dat ze haar laatste drie lange haren afknipt. De chemokuur heeft er daarnaast voor gezorgd dat ze 20 kilo is afgevallen, terwijl ze ook luiers draagt. Het zijn feiten die verschrikkelijk zijn en Daniëlle is ook pas 55 jaar.

Reizen

Ondanks dat ze het lastig heeft, stopt dat haar niet om ver te reizen. Via Instagram heeft Daniëlle bekendgemaakt dat ze op reis is naar het eiland Bonaire, waar ze even alles kan vergeten. Haar man John van ’t Schip is ook mee op reis, zo zien we aan de foto’s.

Ze deelt enkele mooie plaatjes van zichzelf waarbij ze schrijft: ”Bonaire, healing time” en zet daar het nummer Gonna Be Okay onder.

We wens haar natuurlijk een schitterende reis toe ❤️

Scroll naar boven