Carlo Boszhard maakt heftig nieuws bekend over zijn hart

Carlo Boszhard maakt heftig nieuws bekend over zijn hart

Carlo Boszhard heeft plannen om het de komende tijd rustiger aan te gaan doen. De laatste tijd moet hij steeds vaker ‘plat liggen’ vanwege zijn zwakke enkel, maar er zijn grotere zorgen: zijn hart. ”Ik voel veel druk de laatste tijd. Dat is een teken.”

De televisiepresentator heeft een overvolle agenda op zowel werktechnisch als persoonlijk gebied. Zo zit hij middenin een intensieve verhuizing en moet er ook nog verbouwd worden. Boszhard merkt aan zijn lichaam dat het allemaal te veel is. Hij maakt zich zorgen om zijn gezondheid.

Enkel

Recent ging de TV Kantine-persoonlijkheid door zijn enkel toen hij aan het klussen was in zijn nieuwe woning. ”Mijn enkel is heel instabiel en daar lig ik kermend van de pijn op het afdekzeil. Dat betekent met een been omhoog. Ik ben nu zelf toe aan onderhoud. Een middel voor de enkels is nodig, want drie keer per maand erdoorheen gaan is verre van normaal”, zo schreef Carlo al op zijn Instagram.

Hart

Zijn enkel is een ding, maar Carlo maakt zich nog meer zorgen over zijn hart. ”Ook het hart is in onze familie zwak. Ik voel de laatste tijd weer druk en ook dat is een teken van: stop, rust. Ik ben op een leeftijd dat ik goed moet luisteren naar mezelf en lig nu met een been omhoog.”

Scroll naar boven