Vrouw die naam van nieuwe vriend op voorhoofd liet zetten keihard gedumpt

Bijna de hele wereld zag vorige week een nogal bijzondere video voorbijkomen. Influencer Ana had al 17 dagen een relatie met ene Kevin,

Bijna de hele wereld zag vorige week een nogal bijzondere video voorbijkomen. Influencer Ana had al 17 dagen een relatie met ene Kevin, en besloot uit ‘liefde’ zijn naam op haar voorhoofd te laten zetten. ”Dat doe je al je van iemand houdt”, zo zei ze.

Nep

Veel mensen konden niet geloven wat ze te zien kregen. Een naam op je voorhoofd laten zetten is al behoorlijk kansloos. Als je pas twee weken samen bent is het nog erger.

Maar goed, op de video kwam veel kritiek. Veel mensen, waaronder een bekende tattoo-artiest, beweerden dat het allemaal nep was.

@anastanskovskyMy new face tattoo ❤️♬ original sound – Ana Stanskovsky

Ana reageerde daarop door te vertellen dat het 100 procent echt is en dat ze er ook geen spijt van heeft. Maar nu, een paar dagen later, meldt ze zich opnieuw.

Tattoo

De desbetreffende Kevin heeft haar gedumpt en Ana is weer vrijgezel. Ze acht het daarom tijd voor de waarheid. De tattoo was inderdaad nep.

@anastanskovsky I regret my tattoo 😔 #facetattoo #tattoo ♬ original sound – Ana Stanskovsky

Daar komt ze nu mee, nu ze 33 miljoen! weergaves op haar video heeft gekregen en daar duizenden euro’s mee heeft gepakt.

Afijn, toen Ana de video online gooide zei ze: ”Het is echt. Ik kan het zelf niet geloven dat ik dit heb gedaan. Ik weet dat het een beetje gek is.”

”Maar ik wil mijn gevoel uiten. Ik denk dat wanneer je echt van iemand houdt, je dat moet laten zien.” Ana haalde ook uit naar iedereen die zei dat het nep was.

‘Mensen behoeden’

Nu Ana weer vrijgezel is, komt ze met een opvallend statement. De tattoo is inderdaad geen tattoo. Ze laat zien hoe ze Kevin van haar voorhoofd haalt met een washandje.

Maar nu: de reden van het bedrog. Ana stelt spijt te hebben van haar tattoos. Ze wil niet dat andere mensen ook spijt krijgen van hun tattoos.

Ana wil mensen waarschuwen dat ze niet zomaar tattoos moeten nemen. Daar kunnen ze later namelijk spijt van krijgen, net als zij zelf.

Voorbeeld

Het komt erop neer dat Ana graag mensen wil behoeden voor fouten. Totale BS natuurlijk, maar ja: je moet wat wanneer je zo hard door de mand bent gevallen.

In ieder geval heeft Ana heel veel geld verdiend aan haar nepvideo en ook haar nieuwe video staat al op 22 miljoen views. Kevin is ze helaas wel kwijt. Na 17 dagen al.

Misschien is het niet verstandig adviezen van Ana aan te nemen. Zeker niet op relatiegebied 😉

Scroll naar boven