Vrouw bevalt en krijgt 1 dag later bezoek van schoonmoeder die verrassend nieuws mededeelt

Vrouw bevalt en krijgt 1 dag later bezoek van haar schoonmoeder die verrassend nieuws mededeelt

Een vrouw die net bevallen is van haar eerste kindje is met stomheid geslagen. Binnen minder dan 24 uur na de bevalling stond haar schoonmoeder voor de deur, die verrassend nieuws mededeelde.

Als je net bent bevallen is hulp vrijwel altijd welkom. Aan de andere kant is het belangrijk om privacy te hebben, zodat je kunt wennen aan het idee van ouder zijn. Een Britse moeder krijgt die privacy niet dankzij haar schoonmoeder.

Schoonmoeder trekt in

Op het populaire forum Mumsnet vertelt de vrouw wat er aan de hand is. “Een dag na de bevalling stond mijn schoonmoeder ineens voor de deur met twee koffers. Toen ik vroeg waarom ze kwam zei ze: “Ik kom de komende vier weken bij jullie wonen. Maar daar wist ik helemaal niets van.”

Ze vervolgt: “Bovendien wonen mijn man, onze zoon in een studio waarin dus geen aparte kamers zijn. Het past helemaal niet en bovendien heb ik zo geen enkele privacy. Het is een nachtmerrie.”

Vrouw bevalt en krijgt 1 dag later bezoek van schoonmoeder die verrassend nieuws mededeelt
Foto ter illustratie, niet de vrouw uit het verhaal

Man kiest voor zijn moeder

“Ik kan normaal gesproken best goed opschieten met mijn schoonmoeder, maar dit gaat te ver. Nog erger is dat mijn man het volledig met zijn moeder eens is. Hij vindt dat ik niet moet zeuren en dat we haar hulp goed kunnen gebruiken omdat wij “niets weten’ en zij hem al heeft grootgebracht.”

“Ondertussen slaapt mijn schoonmoeder op de bank, naast ons bed. Ik trek dit niet meer en ik vraag me af wat ik moet doen. Ik kan slechts vluchten uit mijn eigen woning!?

Scroll naar boven