Naakte man breekt in bij seksshop, heeft specifiek speeltje nodig

Naakte man breekt in bij seksshop, heeft specifiek speeltje nodig

De Australische Elton Harris (18) brak op 30 december 2022 in bij een lokale seksshop in de plaats waar hij woont. Hij probeerde het een en ander uit en jat uiteindelijk zelfs voor 300 euro aan seksspeeltjes, zo meldt NT News.

Naakte man breekt in bij seksshop, heeft specifiek speeltje nodig

Gewoon netjes aangekleed trapte Elton de deur van de shop in. Na in het rond te hebben gekeken, komt hij op de afdeling van glijmiddel en siliconen. Hij pakt een paar tubes glijmiddel en neemt ook nog siliconen billen mee. Met de spullen gaat hij weg.

Testen

Eenmaal buiten bedenkt hij zich. Hij loopt de zaak nogmaals in en kijkt bij tijdschriften en seksspeeltjes. Die besluit hij op dat moment maar gelijk te testen. Daardoor staat hij in zijn adamskostuum speeltjes te testen als hij, helaas voor hem, op heterdaad wordt betrapt.

Boete

Hij komt er niet genadig vanaf. De openbaar aanklager stelt dat de deur van de winkel vervangen moet worden en dat zal gebeuren op kosten van Harris.

Daarnaast moet hij de waarde van de geteste speeltjes vergoeden, wat neerkomt op zo’n 500 euro. De spullen die hij stal moet hij ook betalen. Het gaat om damesondergoed, een halsband, vibrator en handboeien. Volgens de advocaat van de dader was Harris op dat moment dronken en wilde hij plezier beleven.

Scroll naar boven