Vreselijk gezinsdrama in Brabant: drie slachtoffers waaronder een kind

Dochtertje (9) overleeft gezinsdrama in Etten-Leur niet

Het Brabantse Etten-Leur is vanmorgen opgeschrikt door een intens verdrietig gezinsdrama. Hierbij is een man om het leven gekomen, terwijl een vrouw en een kind er zeer ernstig aan toe zijn en met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Volgens De Gelderlander en de politie zou er binnen een woning een steekpartij hebben plaatsgevonden. Bij aankomst werden drie familieleden aangetroffen.

Vrouw en kind

Een man lag levenloos op straat, terwijl een vrouw en een klein kind in de woning werden gevonden. De twee zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Wat er exact is voorgevallen, is nog niet bekendgemaakt. De politie bevestigt wel dat allen onderdeel uitmaken van hetzelfde gezin.

Buurt in shock

Ondertussen zijn buurtbewoners in alle staten. Een vrouw zegt tegen De Gelderlander: ”Ik vind dit niet leuk, dit is echt heel erg. Wat een ellende toch allemaal.”

Een andere buurtbewoonster die met haar hondje loopt, is verbaasd. ”Hier gebeurt nooit wat. Maar als je tegenwoordig het nieuws ziet, dan is het overal wel wat.”

‘Nette buurt’

Een man kijkt vanaf de overkant van de Leurse haven toe en noemt het ‘heel akelig’. Het appartementencomplex is vrij nieuw en zit naast het Turfschip. Hier worden nieuwe Nederlanders opgevangen.

De straat is inmiddels bezaaid met politiewagens. Ook is er een lint gespannen waarop staat: ‘niet betreden’.

Scroll naar boven