René van der Gijp maakt Gordon volledig af

René van der Gijp maakt Gordon volledig af

Voetbal-analist René van der Gijp heeft bij het programma Vandaag Inside ongenadig hard uitgehaald naar Gordon. Hij noemt de zanger onder meer een ‘borderliner’.

Nadat bekend werd dat Gordon en Gavin geen relatie meer hebben, leek de publieke opinie zich voornamelijk achter de Nederlander te scharen.

Mensen vinden/vonden hem zielig en richtten hun woede op Gavin. Die zou gebruik gemaakt hebben van Gordon en op geld uitgeweest zijn.

René van der Gijp maakt Gordon volledig af

Interview

Maar inmiddels is de mening van veel Nederlanders flink gekanteld. Daar heeft het interview dat Gordon aan Prive gaf, enorm aan bijgedragen.

Zo blijkt dat Goor last heeft van extreme stemmingswisselingen en voortdurend naar verboden middelen grijpt. Yvonne Coldeweijer, de spreekbuis van de zanger, zei zich gisteren ‘zwaar vergist’ te hebben in haar vriend. ”Die heeft mij dus de waarheid niet verteld.”

Borderliner

René van der Gijp heeft gisteren bij Vandaag Inside zijn mening gegeven over het hele gebeuren. En met name over de zanger.

”Hij is niet goed. Hij is niet goed. Gordon is niet goed. Die is niet goed. Die man is een borderliner. Daar is op zich ook weinig mis mee.”

René over Gordon:

Patiënt Gordon

Ook Johan Derksen opent de aanval op de verdrietige Gordon: ”Hij is een patiënt. Van der Gijp vult aan: ”Hij kampt met woedeaanvallen, stemmingswisselingen en dat soort dingen.”

Journalist Wierd Duk, die ook aan tafel zat, denkt dat Gordon last heeft van verlatingsangst.

”Die jongen was een keer zijn telefoon vergeten in de nacht, hij was onbereikbaar. Wanneer hij op zijn telefoon kijkt staan er 300 berichtjes op ofzo?”

Frank Dane

Niet alleen het VI-trio zet zijn vraagtekens bij Gordon. Ook radio-dj Frank Dane is zich te pletter geschrokken van het interview met Gavin.

In gesprek met Evert Santegoeds, zegt Dane dat hij geschrokken is van het feit dat Gordon weer snoept van de verboden middeltjes.

De stemmingswisselingen komen dan weer niet als een verrassing voor de radio-man. Daar sluit Aran Bade van Boulevard zich bij aan.

”We hebben ook vorige relaties meegemaakt en daar zitten ook een aantal haken en ogen aan.”

Scroll naar boven