Vader vergeet handrem, auto met kindje (1,5) rolt water in

In Maassluis heeft vanmiddag een heftige gebeurtenis plaatsgevonden, waarbij een auto het water te water is geraakt. Een vader was vergeten om de handrem van zijn voertuig aan te trekken, met alle gevolgen van dien.

Handrem

Het gebeurde aan de straat Haven, een weg waar mensen hun auto tegen de waterkant aan kunnen parkeren. De man stapte uit zijn auto om zijn kind eruit te halen, maar was vergeten de handrem aan te trekken.

Nog voordat hij bij de achterdeur kwam, zag hij toch zijn grote schrik de auto het water in rollen. Hij kon er niets meer aan doen.

Vader vergeet handrem, auto met kindje (1,5) rolt water in

Dat leidde vanzelfsprekend tot enorme paniek, want het kind had de autogordel nog om en raakte te water. De vader is toen meteen het water ingesprongen.

Hij werd hierbij geholpen door een omstander, die alles zag gebeuren. ‘Werklui’ die bezig waren op de boot in de buurt, zijn ook te hulp geschoten.

Gelukkig kon iedereen heelhuids uit het water worden gehaald. Een politiewoordvoerder bevestigt dit: ”Het lijkt erop dat iedereen er goed van af is gekomen en mensen met de schrik zijn vrijgekomen.”

Ziekenwagen

Desondanks is er een ziekenwagen gekomen. Die heeft de vader, het kind en de omstander ter controle afgevoerd. Laten we hopen dat alles goed met hen gaat.

Scroll naar boven