Vreselijk leed voor Sylvie Meis: ”Het is heel erg zwaar”

Vreselijk leed voor Sylvie Meis: ''Hoe heeft dit kunnen gebeuren''

Over Sylvie Meis kun je een heleboel zeggen, maar niet dat ze niet de juiste huwelijken heeft gesloten. Ooit begon ze als een nobody bij TMF, waarna ze Rafael van der Vaart uitkoos om financieel onafhankelijk te worden.

Op reis

Dat is haar goed gelukt. Daarna bleef Sylvie in de miljonairsvijver vissen. Ze zou nooit op iemand kunnen vallen die achter de kassa bij de Aldi zit.

Afijn, momenteel is Sylvia op reis van Marbella (Spanje) naar Saint-Tropez (Frankrijk). Het leek haar een goed idee om dit vast te leggen op Instagram.

Nagel

Ze wil haar volgers namelijk dolgraag laten zien wat zij allemaal heeft, en wat haar volgers vooral niet hebben. En dan is het de bedoeling dat haar volgers het leuk vinden.

Afijn, tussen alle pracht en praal van het schitterende leven van Sylvia Meis door, is haar nu iets vreselijks overkomen. Ze laat weten dat een van haar nepnagels is afgebroken. Dat doet heel veel met haar. Ze schrijft er zelfs een hele post over en klaagt dat haar reis ‘heel zwaar’ is.

Vreselijk leed voor Sylvie Meis: ''Hoe heeft dit kunnen gebeuren''

Een lokale nagelstyliste moet de zelfbenoemd ‘showbizz-queen’ helpen. Ook dit deelt ze op Instagram met als bijschrift: ”Ja, ik ben zo’n meid.”

Nadat het allemaal gerepareerd is, is Sylvie gerustgesteld. Ze post wederom een foto waarom ze leuk probeert te lachen. Dat dat nog gaat is een wonder na alle botox.

Scroll naar boven