Vader sterft 3 weken voor zijn zieke dochter aan een gebroken hart

Vader sterft 3 weken voor zijn zieke dochter aan een gebroken hart

Zeer emotioneel nieuws vanuit het Britse Liverpool, waar een vader en zijn dochter kort na elkaar zijn overleden. Volgens familieleden is vader Tony (70) gestorven aan een gebroken hart, nadat zijn dochter Angela (47) te horen kreeg dat ze kanker had.

Overleden op werk

Angela kreeg het verschrikkelijke nieuws vorig jaar te horen: ze had alvleesklierkanker. De vreselijke ziekte bleek uitgezaaid en artsen gaven haar nog een paar maanden te leven. Enkele tijd later maakte de voormalig TUI-stewardess zich op voor haar laatste kerst, toen ze te horen kreeg dat haar vader op zijn werk was overleden.

De elektriciën was op zijn werk in elkaar gezakt en kon niet meer gered worden, zo meldt Mirror. Angela overleed uiteindelijk drie weken later , op 3 januari. Ze laat haar man John en haar zesjarige zoontje Jonny achter.

Gebroken hart

Volgens familieleden kon Tony het nieuws dat zijn dochter kanker had niet verwerken en is hij gestorven aan een gebroken hart. Tegen The Liverpool Echo zegt zijn dochter Beverley: “Hij kon het niet aanzien om zijn dochter te zien sterven en dat heeft hem zelf het leven gekost.”

Tony laat zijn vrouw Christine Courtney (68) en zijn kinderen Tony (49), Bootsy (46) en Beverley (43) achter.

Scroll naar boven