Sylvana zwaar mishandeld na avondje uit: ‘Harde kopstoot ‘

Een gezellig avondje uit eindigde voor Sylvana (39) en haar vriend in een nare ervaring. Na een diner en wat drankjes in Den Bosch liepen ze naar huis. Onderweg merkte Sylvana op dat twee jonge vrouwen hen aan het filmen en plagen waren.

“We liepen naar huis rond één uur. Twee jongedames van ongeveer twintig jaar liepen achter ons en filmden ons,” zegt Sylvana. “Eerst wilde ik er wat van zeggen, maar mijn vriend raadde het af. Uiteindelijk werd het te vervelend, en sprak ik ze toch aan.”

Onverwachte reactie

De reactie van de vrouwen was heftig. “Plots stonden ze voor ons, en kreeg ik een kopstoot,” herinnert Sylvana zich. Door de impact verloor ze even het bewustzijn. Toen ze bij kwam, zat ze onder het bloed en had ze overal verwondingen. Ze vermoedt dat ze ook andere klappen heeft gekregen.

Hulp van de politie

Na het incident renden de vrouwen weg. Gelukkig was er een politieauto in de buurt. Sylvana en haar vriend deelden hun verhaal met de agenten en gingen samen op zoek naar de daders, maar tevergeefs.

Medische zorg

Sylvana ging die nacht nog naar de huisartsenpost. De volgende dag bleek uit onderzoek dat ze een gebroken neus en zware hersenschudding had opgelopen.

Zoektocht naar de daders

Hoewel Sylvana aangifte heeft gedaan, zijn de vrouwen nog niet gevonden. De politie heeft verschillende camerabeelden in Den Bosch bekeken, maar het incident is niet opgenomen.

“Ik vind het oneerlijk,” zegt Sylvana. “Het lijkt alsof ze ermee wegkomen.”

Scroll naar boven