Man vergeet vrouw na toiletpauze en komt daar na 160 kilometer rijden pas achter

woman wearing teal jacket and black pants walking on concrete road

Het is lastig voor te stellen, maar een 55-jarige man uit Thailand is zijn bloedeigen vrouw vergeten en reed 160 kilometer verder na een sanitaire stop.

Toiletpauze

De twee zaten samen in de auto, onderweg naar Maha Sarakham, toon de man besloot te stoppen voor een toiletbezoek. Dit gebeurde langs de snelweg.

Rond 03.00 uur ’s nachts stond Boontom Chainmoon (55) erop zijn behoefte te doen. Zijn vrouw zou hem volgens de Thaise nieuwssite Matichon gevraagd hebben waarom dat langs de snelweg moest. Hij had immers ook naar een tankstation kunnen gaan.

a car driving on a road

Eenmaal gestopt, besloot Amnuay Chaimoon (49) ook maar uit te stappen om haar blaas te legen. Maar toen ze terugkwam bij de auto, bleek dat haar man ervandoor was gegaan.

Daar stond ze dan na de toiletpauze, alleen in het donker aan de kant van de weg, in niemandsland, 20 kilometer verwijderd van de bewoonde wereld.

Mobieltje

Om het nog erger te maken, had Amnuay haar tas met daarin haar mobiele telefoon in het voertuig achtergelaten. Ze kon dus niet communiceren.

Logischerwijs was de vrouw bang. Ze besloot naar het Kabin Buri district te lopen, zo’n 20 kilometer verderop. Toen ze daar rond 05.00 uur aankwam, liep ze een p0litiebureau binnen.

Telefoonnummer?

Maar toen bleek er nog een probleem. De vrouw wist het telefoonnummer van haar man niet uit haar hoofd. Agenten belden daarom naar haar telefoon, die in de auto lag.

Niemand nam die telefoon echter op. In totaal zou er volgens de Thaise nieuwssite meer dan twintig keer gebeld zijn. Helaas dus tevergeefs.

Pas om 08.00 uur slaagden de autoriteiten erin om de man te pakken te krijgen. Die bleek 160 kilometer verderop te zijn, in de provincie Korat.

Naar verluidt schrok de man. Hij spoedde zich terug naar Kabin Buri om zijn arme vrouw op te halen. Maar wat was nu de reden dat hij haar had achtergelaten?

Boontom verklaarde dat hij de afwezigheid van zijn vrouw niet had opgemerkt, omdat hij in de veronderstelling was dat ze op de achterbank lag te slapen.

 

Scroll naar boven